Zala megyei honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

Vadászati törvény

2015. 12. 14. | Az OMVK Zala megyei szervezete |

Elérhetők a Vadászati törvény módosítások egységes szerkezetben

A Vadászati törvény november 17-én elfogadott módosításáról szóló törvény november 26-án jelent meg a Magyar Közlönyben. A jogszabály hatályba lépése lépcsőzetes lesz. Hogy a változások átláthatóak és követhetők legyenek, a vadászati érdekképviseletek a négy ütemben életbe lépő módosításokat külön anyagokban, az előzőleg hatályos szöveggel összevetve is elérhetővé teszik.

A változásokat követő szövegváltozatok (Mircosoft Word dokumentumok):

 

 

A 2016. JANUÁR 1-JÉTŐL 2016. JÚNIUS 30-ÁIG HATÁLYOS TÖRVÉNYSZÖVEG

A 2016. JÚLIUS 1-JÉTŐL 2016. DECEMBER 31-ÉIG HATÁLYOS TÖRVÉNYSZÖVEG

A 2017. JANUÁR 1-JÉTŐL 2017. FEBRUÁR 28-ÁIG HATÁLYOS TÖRVÉNYSZÖVEG

A 2017. MÁRCIUS 1-JÉTŐL HATÁLYOS TÖRVÉNYSZÖVEG

A VÉGLEGES, 2017. MÁRCIUS 1-JÉTŐL HATÁLYOS TÖRVÉNYSZÖVEG A VÁLTOZÁSOK KÖVETÉSE NÉLKÜL

 

A vad védelmével, a vadgazdálkodással, valamint a vadászattal összefüggő egyes törvények módosításáról szóló 2015. évi CLXXXIII. törvényt az Országgyűlés túlnyomó többséggel szavazta meg, további részletekitt.


Forrás: http://www.omvk.hu/hirek/elerhetok-a-vtv--modositasok-egyseges-szerkezetben.html

Partnerek, kapcsolódó oldalak

agrárminisztériumOrszágos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereVadászati Kulturális EgyesületNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereFeHoVa 2019Hazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Vadgazdálkodási és Természetvédelmi Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Hunttrophy.comOnline vadászvizsga tesztHazai Vadász Magazin - a Veszprém megyei Vadászkamara partnere