Veszprém megyei honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

Sertéspestis-mintavétel költségtérítés

2017. 09. 26. | Az OMVK Veszprém megyei szervezete |

Dr. Leitold József osztályvezető, megyei főállatorvos tájékoztatása a sertéspestis monitoring mintavételek költségeinek visszaigényelhetőségéről:

Tájékoztatom, hogy megjelent a földművelésügyi miniszter 45/2017. (IX.18.) FM rendelete az egyes állatbetegségek és zoonózisok felszámolására, az ellenük való védekezésre és figyelemmel kísérésükre irányuló nemzeti programok 2017. évi finanszírozásának szabályairól.

A klasszikus sertéspestis monitoring mintavételek (tonsilla és vérminta) igazolt költségei a rendelet alapján visszaigényelhetők a vadászatra jogosultak által, számla ellenében, melyet a Veszprém Megyei Kormányhivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Földhivatali Főosztály Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztályára kell benyújtani 2017. október 15-ig 2017. I. félévére vonatkozóan.

Tisztelettel:

Dr. Leitold József osztályvezető, megyei főállatorvos 

Az Országos Magyar Vadászkamara korábbi tájékoztatása ide kattintva olvasható.

Partnerek, kapcsolódó oldalak

Országos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereFöldművelésügyi Minisztérium - az Országos Magyar Vadászkamara partnereNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNissan - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereHazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereKos Fashion - az OMVK hivatalos partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Szent István Egyetem VadVilág Megőrzési Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Verga Zrt. - a Veszprém megyei Vadászkamara partnereVeszprém Televízió - a Veszprém megyei Vadászkamara partnereAjka Kristály - a Veszprém megyei Vadászkamara partnereHazai Vadász Magazin - Veszprém megyei videók