központi honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

ASP – hozzájárulás a költségekhez

2017. 09. 19. | Az OMVK központi szervezete |

Egyebek mellett az elhullott vaddisznók bejelentésének ösztönzésére, a vaddisznók virológiai vizsgálatainak költségeire és a vaddisznókból történő mintavétel költségeire vehető igénybe a költségvetési és EU-s forrásból biztosított hozzájárulás. További részletek a 45/2017. (IX. 18.) FM rendeletben. A jogszabály szeptember 21-én lép hatályba.

A földművelésügyi miniszter az egyes állatbetegségek és zoonózisok felszámolására, az ellenük való védekezésre és figyelemmel kísérésükre irányuló nemzeti programok 2017. évi finanszírozásának szabályairól szóló, 45/2017. (IX. 18.) FM rendelete szeptember 18-án jelent meg a Magyar Közlöny 2017. évi 18. számában.

 

A Magyar Közlöny elérhető ide kattintva

Az afrikai sertéspestissel kapcsolatos rendelkezéseket a rendelet 9. §-a tartalmazza (a Magyar Közlöny 27 432., a pdf fájl 28. oldala).

 

Partnerek, kapcsolódó oldalak

Országos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereFöldművelésügyi Minisztérium - az Országos Magyar Vadászkamara partnereNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNissan - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereHazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereKos Fashion - az OMVK hivatalos partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Szent István Egyetem VadVilág Megőrzési Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Hazai Vadász Magazin - a Veszprém megyei Vadászkamara partnereOnline vadászvizsga tesztHunttrophy.comBirdieCar elektromos autók - vadászoknak is