Veszprém megyei honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

VI. Erdész-Vadász Bál

2017. 01. 29. | Az OMVK Veszprém megyei szervezete |

A hagyományoknak megfelelően idén is a Bakony Vadászkürt Egylet kürtszava üdvözölte a megye azon szerencsés vadászait és erdészeit, akik az influenzajárvány dacára is részt tudtak venni a 2017. január 28-án a VI. Erdész-Vadász Bálon, a sümegi Hotel Kapitányban.

fotó: Gyurom János
További fotókért kattintson ide!

Pap Gyula a Veszprém megyei Vadászkamara elnökeként, annak vezetősége nevében üdvözölte a résztvevőket és az esemény támogatóit, majd tréfálkozva utalva rá, hogy a tavalyi bál óta eltelt esztendő rajta is nyomot hagyott: szűknek érezte a zakóját… majd az előző bálhoz hasonló kitartásra buzdítva a vendégeket átadta a szót Varga Lászlónak, a Bakonyerdő Zrt. vezérigazgatójának, aki önfeledt szórakozást kívánva köszöntötte az egybegyűlteket. Schumacher István a Verga Zrt. képviseletében reményét fejezte ki, hogy az erdészek és a vadászok a báli szezon elmúltával, a hétköznapokban is megőrzik majd azt a szellemiséget, ami közös asztalhoz ülteti őket.

A bál fővédnöke, Takács Szabolcs nem csak kormánymegbízottként, hanem lelkes vadászemberként is szólt az egybegyűltekhez, kiemelve, hogy az elmúlóban lévő vadászati év sok munkát adott a vadászoknak és a hatóságnak is, de sikerült helytállniuk: decemberre az összes földtulajdonosi gyűlés lezajlott, és a vadászterületek negyedén már jogerős bejegyzés született a vadászatra jogosultról is. A vadászatra jogosultak helytállását pedig a nagyvadgazdálkodásban elfoglalt országosan is előkelő pozíciónk mutatja leginkább.

Az igazi kulináris élvezetet nyújtó menüsor elfogyasztása után a Change Party & Show Band kitartó csapata és sztárfellépők szórakoztatták a kitartó bálozókat. A tánc csak addig szünetelt, amíg a tombolasorsolás során gazdára találtak a Bakonyerdő és a Verga Zrt., a Dianák, a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt., Gyurom János, Rakk Tamás, Csali János, a Hazai Vadász, a Vadászati Kulturális Egyesület, Várpalota városa, a Sümegi Kinizsi Vt. és a Lutra Vadászbolt nagylelkűségét dicsérő értékes, nívós nyeremények.

Partnerek, kapcsolódó oldalak

agrárminisztériumOrszágos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereVadászati Kulturális EgyesületNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereFeHoVa 2019Hazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Vadgazdálkodási és Természetvédelmi Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Verga Zrt. - a Veszprém megyei Vadászkamara partnereHazai Vadász Magazin - Veszprém megyei videókHunttrophy.comHerendi Porcelánmanufaktúra - a Veszprém megyei Vadászkamara partnere