Veszprém megyei honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

VADÁSZOK VADÁSZAT NÉLKÜL: JÓTÉKONY KEZDEMÉNYEZÉS

2023. 11. 06. | Az OMVK Veszprém megyei szervezete |

Tisztelt Vadásztársak! Tisztelt Vadgazdálkodók! Vadászkamarai Tagjaink! A Veszprém Vármegyei Vadászkamara ez elmúlt évek során minden évben külön kiemelt feladatának tekintette, hogy anyagi lehetőségeihez mérten jótékony kezdeményezéseket tűzzön ki célul és valósítson meg.

Ezen kezdeményezések minden esetben nagyon kedvező fogadtatásban és megítélésben részesültek. Az elmúlt évben egy rendkívüli összefogás eredményeképp, 5.544.000,- Ft-ot gyűjtöttünk össze a Csolnoky Ferenc Vármegyei Kórház részére.

Ennek átadásáról, felhasználásáról mindenki számára áttekinthető, nyomon követhető állapotokat teremtettünk és akár a fogadó, akár az adományozók részéről is rendkívül pozitív megítélést kapott.

Tudjuk, hogy hasonló jellegű kezdeményezések is zajlanak körülöttünk, melyekhez szintén csatlakozunk, de a későbbiek folyamán is szeretnénk fenntartani és megvalósítani önálló elképzeléseinket, célkitűzéseinket ezen jótékonysági kezdeményezéseinknél.

Az idei évben karácsony közeledtével ismételten elindítjuk ezen jellegű kezdeményezésünket, egyben nagyon bízunk abban, hogy előző évhez hasonlóan, sikeres és eredményes lesz.

Veszprém Vármegyei Vadászkamara bankszámlájára érkező támogatásokat elkülönítetten kezeljük, és rövid úton, mindennemű költség levonása nélkül juttattjuk el az érintetteknek. A támogatók nevét közzétesszük, és a későbbiekben rendezendő megyei rendezvényünkön az átadáskor nevesítjük is.

Arra kérünk Benneteket, mutassuk meg, hogy Veszprém Vármegye Vadászai, Vadgazdálkodói egy jótékony felhívásban is egységesek, támogatásra készek.

Ebben az évben arra is lehetőséget biztosítunk, hogy azon vadásztársaink, akik vállalkozásokkal bírnak és csatlakoznának ezen kezdeményezésünkhöz, a későbbiekben adóvisszatérítéssel is rendelkezhessenek. 

Ebben az esetben az alábbi címre és bankszámlára történhetne a jótékony utalás, „Vadászok” hivatkozással.

„Veszprém Megyei Kórházért” Alapítvány 8200 Veszprém, Kórház utca 1.

Adószám: 19258658-1-19

Bankszámla száma: 10104820-16256260-00000002

A vadászkamarához történő utalás esetén az alábbi bankszámla használatos:

Bankszámla szám: Erste Bank Zrt: 11619004-01942000-19000002

Közlemény: Támogatás

Bízunk további segítségetekben és támogatásotokban!

Üdv. a Vadásznak, tisztelet a Vadnak!

 Pap Gyula, az OMVK Veszprém Vármegyei Elnöke

Partnerek, kapcsolódó oldalak

agrárminisztériumOrszágos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereVadászati Kulturális EgyesületNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereFeHoVa 2019Hazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Vadgazdálkodási és Természetvédelmi Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Hazai Vadász Magazin - Veszprém megyei videókBakonyerdő Zrt. - a Veszprém megyei Vadászkamara partnereVerga Zrt. - a Veszprém megyei Vadászkamara partnereOnline vadászvizsga teszt