Veszprém megyei honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

Lezajlott a tisztújítás

2021. 08. 23. | Az OMVK Veszprém megyei szervezete |

Érvényes és eredményes volt a Veszprém Megyei Vadászkamara tisztújító küldöttgyűlése, amelyet az agrárgazdasági kamara székházában tartottak augusztus 23-án.

A leköszönő Elnökség nevében Pap Gyula megyei elnök üdvözölte a nemrégiben megválasztott küldötteket, majd a határozatképesség megállapítása és a hivatalos teendők (jegyzőkönyvvezető és hitelesítők megválasztása) után ismertette a magunk mögött hagyott ciklus eseményeit és a közeljövőre vonatkozó terveket. Ezek között említette a hivatásos vadászok csapdázással kapcsolatos továbbképzését Tapolcán, az Országos Vadgazdálkodási Alapról szóló tájékoztatót, az országos vadásznapon történő részvételt, a pápai agrárpikniket, és a Vadászat Világkiállítás társadalmasítása keretében a megye 26 vadászatra jogosultja által szervezendő programokat.

A beszámoló elfogadása után a küldöttek megválasztották a jelölő és a szavazatszámláló bizottságot. Az elnöki, alelnöki pozíciókra, a bizottságok összetételére, valamint az országos küldöttek személyére történt előterjesztés ismertetése után - mivel újabb jelöltekre nem érkezett javaslat - titkos szavazás következett, amelynek eredményeként ismét Pap Gyula kapott bizalmat az elnöki poszton. A sportvadász alelnök dr. Lukács Attila maradt, a hivatásos vadász alelnöki tisztségben ugyanakkor Korn Ignác váltotta dr. Szekrényes Tamást, aki az Etikai Bizottság elnökeként folytatja a munkát. A Kynológiai, a Kulturális és Hagyományápoló, valamint a Média és Kommunikációs Szakbizottság elnökeit és tagjait nyílt szavazással választották meg a küldöttek.

Az újabb négyéves ciklusban a következő vadásztársak kaptak bizalmat a küldöttektől:

Az eredmények ismertetése után Pap Gyula meköszönte a küldöttek munkáját, buzdítva őket, hogy a kamara előtt álló, és valószínűleg kihívásokkal teli időszakban is álljanak helyt a vállalt feladatok elvégzésében.

Partnerek, kapcsolódó oldalak

agrárminisztériumOrszágos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereVadászati Kulturális EgyesületNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereFeHoVa 2019Hazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Vadgazdálkodási és Természetvédelmi Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Herendi Porcelánmanufaktúra - a Veszprém megyei Vadászkamara partnereHazai Vadász Magazin - a Veszprém megyei Vadászkamara partnereOnline vadászvizsga tesztVerga Zrt. - a Veszprém megyei Vadászkamara partnere