Veszprém megyei honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

Kitüntetettek Odvaskőn 2015

2015. 12. 11. | Az OMVK Veszprém megyei szervezete |

A Veszprém Megyei Vadászkamara 2015-ös évadzáró rendezvényén a következő elismerések átadására került sor:

NIMRÓD érem kitüntetésben részesült:

Borbély László, pápai vadásztársunk, aki a Hertelendy KTKE-nek 21 éve tagja. Agrármérnök, növényvédelmi szakmérnök, vadgazda mérnök végzettséggel rendelkezik, valamint mezőgazdasági kárbecslő. A vadásztársaságot szakmai munkájával segíti, a bérvadásztatásban részt vesz, etikus vadász. Mint mezőgazdasági kárbecslő korrekt munkát végez, mind a vadászokat, mind a gazdákat kárbecslésével igazságosan képviseli. Munkájára a társaság és a gazdák a jövőben is nagyban számítanak.

Csillag József a Hegyi Vadászok Vt. jelenlegi területén vadászik 1972-től megszakítás nélkül. Most 76 éves és elmondható róla, hogy a vadászatban élete során mindig, de idős kora ellenére még ma is a közösség érdekében sokat tevő, kezdeményező tagok közé tartozik. Megbecsült és példamutató egyénisége a társaságnak.

Nagy Péter, a Csingervölgyi vadásztársaság elnöke (a vadászkamarai esték támogatója, szervezője) és Thury Attila, a Balatonfői Vadásztársaság elnöke.

A Veszprém Megye Vadgazdálkodásáért emlékérmet 2015-ben id. Bálint Ervin, a Vaszar Gecse Vadásztársaság elnöke kapta.

A Bakony Vadásza elismerő címmel 2015-ben Wolf Emil vadásztársunkat jutalmazták.

AGróf Nádasdy Emlékplakettet – elsőként a nemzeti parkok közül – a Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság nevében Puskás Zoltán igazgató vehette át.

Partnerek, kapcsolódó oldalak

agrárminisztériumOrszágos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereVadászati Kulturális EgyesületNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereFeHoVa 2019Hazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Vadgazdálkodási és Természetvédelmi Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Hazai Vadász Magazin - Veszprém megyei videókHazai Vadász Magazin - a Veszprém megyei Vadászkamara partnereOnline vadászvizsga tesztVerga Zrt. - a Veszprém megyei Vadászkamara partnere