Veszprém megyei honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

Kitüntetettek a II. Vadász-Gyermeknapon

2016. 05. 29. | Az OMVK Veszprém megyei szervezete |

A II. Vadász-Gyermeknapon Pap Gyula, az Országos Magyar Vadászkamara Veszprém Megyei Területi Szervezetének elnöke két vadásztársunknak nyújtott át kitüntetést.

HUBERTUSZ KERESZT EZÜST FOKOZATÁT kapta:

Sanda László 1999 óta tagja az Ősi Sárrét Vadásztársaságnak. A társasági életben szorgalmas, társaival szemben segítőkész, etikus vadász. Tíz éve vezeti a földtulajdonosi közösséget, nagy szerepe van abban, hogy a vadászok és a földtulajdonosok között jó kapcsolat alakult ki.

HUBERTUSZ KERESZT ARANY FOKOZATÁT kapta:

Hegedűs Csaba 15 éve a Tési Fennsík Vadásztársaság hivatásos vadásza, munkáját hivatásának tekinti és magas szakmai színvonalon végzi. A földtulajdonosi közösség és a Tési Fennsík Vadásztársaság közötti példás együttműködésben nagy szerepe van.

A kitüntetetteknek szívből gratulálunk!

Partnerek, kapcsolódó oldalak

agrárminisztériumOrszágos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereVadászati Kulturális EgyesületNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereFeHoVa 2019Hazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Vadgazdálkodási és Természetvédelmi Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Hunttrophy.comBakonyerdő Zrt. - a Veszprém megyei Vadászkamara partnereVerga Zrt. - a Veszprém megyei Vadászkamara partnereHazai Vadász Magazin - Veszprém megyei videók