Veszprém megyei honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

Kitüntetettek 2016 Sümeg

2016. 07. 24. | Az OMVK Veszprém megyei szervezete |

A XII. Szent Jakab Napokon Pap Gyula, az Országos Magyar Vadászkamara Veszprém Megyei Területi Szervezetének elnöke és Baracskay Lajos titkár három vadásztársunknak nyújtott át kitüntetést.

A Hubertusz Kereszt Bronz fokozatát kapta:

Vécsei Sándor, a Sümegi Karikástető Vt. vadászmestere, erdész technikus. Az Uzsai Erdőgazdaságnál dogozott, erdész-vadász munkakörben. A 90-es években pályát módosított, mezőgazdasági családi vállalkozást indított falujában, Zalagyömörőben. Példaértékű munkakapcsolatot épített ki a vadásztársasággal, a vadkár elhárítás és mezőgazdaság értékeinek összehangolásával.

A Hubertusz Kereszt Arany fokozatát vehette át:

Kovács Sándor, a Dabronci Marcal-Völgye vadásztársaság tagja. Ebben az évben több évtizedes erdész-vadász év után nyugállományba vonul. Erdész munkáját magas szintű, országos elismeréssel méltatták. Életpályája vidékünkhöz kötődik: a Sümegi Erdészet Sarvalyi, Kovácsi kerületeihez, az Uzsai erdőgazdasághoz, majd a Bakonyerdő Zrt. Devecseri Erdészetének fővadásza. A fahasználat, és erdőművelést összefogó erdőgondnoki-mérnöki munkakörből megy nyugdíjba. A Bakonyalja erdőzúgása és sok-sok vadász és barátság élménye kísérje nyugdíjas éveit.

Nimród érem kitüntetésben részesült:

Tóth Balázs, aki vadászcsaládban ismerte meg a természetet, vadászatot. Végzettsége révén idegenforgalomban, turizmusban kezdett dolgozni Sümegen. Ambíciója és érdeklődése a hivatásos vadászi pályára vitte. Tizenöt éve hivatásos vadász, a Karikástető Vadásztársaság fővadásza. Vadgazdálkodási vállalkozást működtet, mely nagyterítékű fácánvadászatai révén országosan és Európában is ismert és elismert.

A kitüntetetteknek szívből gratulálunk!

Partnerek, kapcsolódó oldalak

agrárminisztériumOrszágos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereVadászati Kulturális EgyesületNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereFeHoVa 2019Hazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Vadgazdálkodási és Természetvédelmi Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Hazai Vadász Magazin - a Veszprém megyei Vadászkamara partnereOnline vadászvizsga tesztBakonyerdő Zrt. - a Veszprém megyei Vadászkamara partnereHunttrophy.com