Veszprém megyei honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

Kihelyezett trófeabírálat minden tájegységben

2022. 08. 10. | Az OMVK Veszprém megyei szervezete |

Tisztelt Vadászatra Jogosultak! Elérkezett a tényleges megvalósulás: mint ismeretes a Veszprém Megyei Kormányhivatal és a Veszprém Megyei Vadászkamara együttműködési megállapodást kötött annak érdekében, hogy a megyében lévő mindhárom vadgazdálkodási tájegység területén (két-két alkalommal) lehetővé váljon a kihelyezett trófeabírálat.

Az elkövetkezendő hetekben őzbak bírálatokra kerülhet sor. Alkalmanként legfeljebb 100 db trófea kerülhet elbírálásra.

A bírálati időpontok:

2022. augusztus 18.  ARTEMISZ Panzió, vadászház Tapolca-Diszel

2022. augusztus 24. Somlótája Vadásztársaság eötvöspusztai vadászháza

2022. augusztus 30. VERGA Zrt. Alsópere vadászháza

A bírálatokra 8:30 órai kezdettel kerül sor, 12:30 h-kor közös ebédet szervezünk a jelenlévőknek,  ez után  tovább folytatódhat a bírálat.

Reméljük, hogy mindez egy jó szakmai programot is kínál a bírálaton résztvevő hivatásos vadászoknak, és az érdeklődő elejtőknek is.

Kérjük Önöket, hogy a fentiek szervezésében legyenek segítségünkre. A bejelentkezés a Vadászkamaránál lehetséges.

Felhívjuk a figyelmet viszont arra, hogy a bírálatoknak a jogszabályi előírásoknak megfelelően az elejtéstől számított 30 napon belül meg kell történnie. Az általunk szervezett bírálat ez alól nem ad felmentést.

Vadászüdvözlettel:

                    Pap Gyula

OMVK Veszprém Megyei Elnöke

Partnerek, kapcsolódó oldalak

agrárminisztériumOrszágos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereVadászati Kulturális EgyesületNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereFeHoVa 2019Hazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Vadgazdálkodási és Természetvédelmi Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Hazai Vadász Magazin - a Veszprém megyei Vadászkamara partnereHunttrophy.comBakonyerdő Zrt. - a Veszprém megyei Vadászkamara partnereHerendi Porcelánmanufaktúra - a Veszprém megyei Vadászkamara partnere