Veszprém megyei honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

Fokozott kerékpáros-forgalom az erdőben aug 25-28

2022. 08. 24. | Az OMVK Veszprém megyei szervezete |

2022. augusztus 25-28. között rendezik meg a Balaton Bike Derby (Balaton körüli terep) nemzetközi kerékpáros teljesítménytúrát, amely Veszprém megyét is érinti.

Az útvonal több ízben terepen, erdészeti utakon, erdészeti területeken halad, ezért felhívjuk a tisztelt Vadásztársak figyelmét, hogy a jelzett időpontban fokozottan ügyeljenek a balesetvédelmi szabályok betartására!

 

Az eseményt az indulók tetszőleges idősávokban teljesítik, így előfordul majd éjszakai, hajnali bringás is az útvonalon.

Amennyiben bármilyen kérdés merül fel az útvonallal illetve az eseménnyel kapcsolatban, Gangel Marcell  főszervező készséggel áll rendelkezésre a +36 30 116 50 66 telefonszámon.

Partnerek, kapcsolódó oldalak

agrárminisztériumOrszágos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereVadászati Kulturális EgyesületNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereFeHoVa 2019Hazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Vadgazdálkodási és Természetvédelmi Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Verga Zrt. - a Veszprém megyei Vadászkamara partnereHazai Vadász Magazin - a Veszprém megyei Vadászkamara partnereHunttrophy.comOnline vadászvizsga teszt