Vas megyei honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

VAV vizsga

2017. 10. 11. | Az OMVK Vas megyei szervezete |

Az FVM 56/2005 rendelet szabályozza, hogy vadászaton-a vaddisznó hajtóvadászata kivételével-kizárólag az adott fajtakörre meghatározott, és az alkalmazott vadászati módnak is megfelelően vadászkutya munkavizsgát igazoltan teljesített munkakutya használható.

A vadászatra jogosult köteles a vadászat alkalmával a vadászterület jellegének megfelelő, vadászatra kiképzett vadászkutyáról gondoskodni.

A vadászkutya vadászaton történő használata szabályainak megsértése a vadászat rendje megsértésének minősül.

Az OMVK Vas Megyei Területi Szervezete a fentieket figyelembe véve Vadászati Alkalmassági Vizsgákat (VAV) szervez.

 

A munkavizsgák napjai:

2017. október 28-án (szombaton), a Szombathely Jáki Sorok Vt. területén.

Találkozás helye: Szombathely Újperint kavicsbánya bejáratánál (a fatelep mellett.)

Időpont: reggel 8.00 óra

 

2017. november 04-én (szombaton) a Szombathely Jáki Sorok Vt. területén.

Találkozás helye: Szombathely Újperint kavicsbánya bejáratánál (a fatelep mellett.)

Időpont: reggel 8.00 óra.

 

A vizsgán csak azokat a kutyákat fogjuk elfogadni, amelyek bejelentésre kerültek.

 

A Vadászkutya Alkalmassági Vizsga Szabályzat van érvényben, az FVM Értesítő 2008.évi 1. szám 287-306. oldalán megjelent VAV szabályzat szerint.

 

Vizsgadíj: 4.000 Ft.

A vizsgadíjat a 10404742-47414879-00000000 számlaszámra (K&H bank) kérjük utalni, vagy befizetni. Amennyiben erre nincs mód, csekket kérni a Vas megyei Vadászkamara irodájában lehet.

 

Kérjük, hozza magával a vadászjegyét, illetve a kutya törzskönyvi lapját is.

 

Vadásztársaságonként, illetve 4 kutyánként hozzon magával lőtt nyulat,(házi nyúl is jó) fácánt, tőkésrécét.

 

A törzskönyvvel rendelkezőket,a származási lap másolatának leadásával(a tulajdonos nevével,címével ellátva)tudjuk elfogadni.(A bírálati lap kitöltése,igazolvány kiadás,stb. miatt.)

 

 

A jelentkezést kérjük: Varga Aladár

9700 Szombathely

Kárpáti Kelemen u. 14.

Tel:06-94-324-490, mobil:06-30-353-1672

 

Partnerek, kapcsolódó oldalak

Országos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereFöldművelésügyi Minisztérium - az Országos Magyar Vadászkamara partnereNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNissan - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereHazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereKos Fashion - az OMVK hivatalos partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Szent István Egyetem VadVilág Megőrzési Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Hazai Vadász Magazin - a Veszprém megyei Vadászkamara partnereBirdieCar elektromos autók - vadászoknak isHunttrophy.comOnline vadászvizsga teszt