Vas megyei honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

V. Vas Megyei Gímszarvas Trófeaszemle

2017. 10. 11. | Az OMVK Vas megyei szervezete |

A Szombathelyi Erdészeti Zrt. és az Országos Magyar Vadászkamara Vas Megyei Területi Szervezete meghívja Önöket az V. Vas Megyei Gímszarvas Trófeaszemlére a Káld-Hidegkúti Vadászházhoz.

Szemle helyszíne: Káld-Hidegkúti vadászház környéke
Szemle ideje: 2017. október 12. csütörtök
Megnyitó: 10.30 órakor

 

A vendégeket üdvözli és a trófeaszemlét megnyitja:


- Bugán József, a Szombathelyi Erdészeti Zrt. vezérigazgatója,
- Gagyi István, az Országos Magyar Vadászkamara Vas Megyei Területi Szervezetének elnöke,
- Majthényi László, a Vas Megyei Közgyűlés elnöke,
- Dr. Jámbor László, az Országos Magyar Vadászkamara elnöke, a Tanulmányi Erdőgazdaság Zrt. vezérigazgatója.

 

A trófeaszemlén a Vas megyei vadászatra jogosultak által kezelt vadászterületeken 2017. év szeptemberében terítékre került gímbikák trófeái kerülnek kiállításra.

 

A trófeaszemlén a vadásztársakat a Szombathelyi Erdészeti Zrt. és az Országos Magyar Vadászkamara Vas Megyei Területi Szervezete egy tál meleg ebéddel látja vendégül, amelyet a trófeaszemle melletti rendezvénysátorban 12 órától lehet elfogyasztani.

Partnerek, kapcsolódó oldalak

Országos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereFöldművelésügyi Minisztérium - az Országos Magyar Vadászkamara partnereNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNissan - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereHazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereKos Fashion - az OMVK hivatalos partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Szent István Egyetem VadVilág Megőrzési Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Hunttrophy.comOnline vadászvizsga tesztBirdieCar elektromos autók - vadászoknak isHazai Vadász Magazin - a Veszprém megyei Vadászkamara partnere