Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

Adóügyi továbbképzés

2018. 03. 07. | Az OMVK Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei szervezete |

A tavasz nem csak a bakvadászatra felkészülés ideje. Ilyenkor kell a vadásztársaság adóügyeit és beszámolóját is rendbe tenni. Ehhez nyújtott a megyei Kamara segítséget.

A Czinege szavára figyelt a megye

A félreértések elkerülése végett azonnal tisztázni szükséges, hogy Czinege Attila szavát leste a megjelent hallgatóság. Arra pedig érdemes is figyelni, hiszen Czinege Attila a NAV Központi Irányítás Ellenőrzési Szakfőigazgatója. Hogyan került a vadászok közzé a NAV szakembere?

 

Az előadó lendületben

Már szokássá vált, hogy a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Vadászkamara a megye vadásztársaságainak és vadászainak évente továbbképzés szervez a vadászatot érintő adózási kérdésekről. Idén sem volt ez másképp. A március 02-án tartott rendezvénynek a Lugas Hotel rendezvényterme adott otthont Nyíregyházán.

Erre sikerült megnyerni a könyvvelők, könyvvizsgálók által is jól ismert neves előadót, aki betegsége ellenére is vállalta a felkérést és színvonalasa, jó hangulatú előadást tartott. Nem volt ismeretlen számára sem a megye, hiszen már régebben is tartott itt fórumot, melyből akkor is sokat profitáltak a társaságok.

Elnökök-tagok-könyvelők a hallgatóságban

A mostani összejövetelen kötetlen beszélgetés formájában ismét több kényes kérdést is sikerült tisztázni. A rendezvényre a megye minden részéből érkeztek a vadásztársaságok képviselői, sőt több társaság a könyvelőjét is elhozta.

Az adóhatóság neve hallatán kevés embernek jut eszébe a felhőtlen jókedv, pedig a beszélgetés végére többször is általános derültséget keltettek az elhangzó kérdések, illetve az előadó frappáns válaszai.

A kellően felcsigázott hallgatóság még ebéd közben is a hallottakat tárgyalta és azt próbálta mérlegelni, hogy mennyi hiányosságuk lehet az eddigi könyvelésben. Bízunk benne, hogy már csak nüanszokat kell javítani a tökéletes végeredmény eléréséhez.

Köszönjük Czinege Attilának az előadást és mielőbbi gyógyulást kívánunk neki.

 

2018. március 07.

Nyíregyháza

Partnerek, kapcsolódó oldalak

agrárminisztériumOrszágos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereVadászati Kulturális EgyesületNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereFeHoVa 2019Hazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Vadgazdálkodási és Természetvédelmi Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Hunttrophy.comOnline vadászvizsga tesztHazai Vadász Magazin - a Veszprém megyei Vadászkamara partnere