központi honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

Velünk élő vadászhagyományok - VIDEÓ

2018. 01. 03. | Az OMVK központi szervezete |

Vadászéletünket sajátos szertartások kísérik. Ezekről szólnak a Fishing & Hunting Channel rövidfilmjei. A bennük elhangzó felvetések nem kőbe vésett szabályok, hanem ajánlásként, segítő szándékkal bocsátjuk a magyar vadászok rendelkezésére. A cél, hogy látottak irányt mutassanak a jóhiszemű vitákban, és segítsék hagyományaink egységesítését, megőrzését.

 


Vadászati kultúra, velünk élő vadászhagyományok
Vadászati kultúra - kiadvány

 

A filmekhez egy összefoglaló kiadvány is tartozik, amelyet minden magyar vadász - miként a Vadászévkönyvet is - térítésmentesen megkap a vadászjegy érvényesítésekor.

Emellett az OMVK honlapján is elérhető, itt.

 

 


 

Vadászati kultúra és hagyományok; erkölcs, illem; a vadászruha;
a töret és átadása; teríték

(Békés Sándor vadászati szakíró, szakújságíró)

 

Vadásztatás
(ifj. Galamb Gábor, vezérigazgató, Kaszó Zrt.)

Fegyverkezelés, lőkultúra
(Szabó Zoltán APSI lőoktató)

Hagyományos vadászati módok
(Ambrózy Árpád, az OMVK szakbizottságának elnöke)

 

A vadászkutya
(Babiczky Attila, elnök, Magyar Országos V adászkutyás Kulturális Egyesület)

Utánkeresés
(Nyúl András, fővadász, SEFAG Zrt.; vérebvezető)

Partnerek, kapcsolódó oldalak

agrárminisztériumOrszágos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereVadászati Kulturális EgyesületNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereFeHoVa 2019Hazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Vadgazdálkodási és Természetvédelmi Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Hazai Vadász Magazin - a Veszprém megyei Vadászkamara partnereHunttrophy.comOnline vadászvizsga teszt