központi honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

Tesztkönyv – elérhető a friss kiadás!

2023. 04. 26. | Az OMVK központi szervezete |

Beszerezhető a vadászvizsga írásbeli anyagát és a szóbeli vizsga faj- és trófeaismereti részén használt fotókat tartalmazó kötet frissített kiadása. A „Vadászvizsga írásbeli tesztkérdései és képanyaga” című könyv az info@omvk.hu címre küldött e-mailben rendelhető meg, ára 2500 Ft + postaköltség (jelenleg 1020 Ft).

A Vadászkamara kifejezetten a vadászvizsgára felkészítő, megoldókulcsot is tartalmazó kiadványában az a 1106 tesztkérdés szerepel, amelyekből a vadászvizsga-teszt 50 kérdését is összeállítjuk. A képanyag szintén pontosan azokat a fotókat tartalmazza, amelyeket a számonkérésen húzhat ki a vizsgázó.

A kiadvány frissítése egy többéves folyamat záró akkordja. A vadásztanfolyamokat és vizsgákat 2022. augusztus 1-jétől új rendelet szabályozza (ennek kidolgozása során az Agrárminisztérium folyamatosan egyeztetetett a Vadászkamarával, számos igényünket át is emelték a jogszabályba). A Vadászkamara a rendeletmódosításra való tekintettel egységesítette, pontosította a vizsgáztatáshoz kapcsolódó belső szabályzatát, valamint kidolgozta a vadászíjász, solymász és agarász kiegészítő vizsga részleteit is. Mindennek, illetve egyéb, a legutóbbi, 2021-es kiadás óta életbe lépett változás tükrében készült el a tesztkönyv frissítése, ami javarészt a Vadászkamara Oktatási Szakbizottságának munkája.

 

Partnerek, kapcsolódó oldalak

agrárminisztériumOrszágos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereVadászati Kulturális EgyesületNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereFeHoVa 2019Hazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Vadgazdálkodási és Természetvédelmi Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Hunttrophy.comOnline vadászvizsga tesztHazai Vadász Magazin - a Veszprém megyei Vadászkamara partnere