központi honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

Tájékoztató az Alaphoz benyújtott pályázatokról

2022. 11. 20. | Az OMVK központi szervezete |

Október 31-én lezárult a pályázatleadási időszak az Országos Vadgazdálkodási Alap forrásaira. A pályázati anyagokat a Vadászkamara Területi Szervezeteinél működő Vadvédelmi és Vadgazdálkodási Bizottságok november folyamán véleményezik, ha szükséges, hiánypótlási felszólításokkal és tisztázó kérdésekkel segítik a vadászatra jogosultakat, illetve a döntés folyamatot.

A beérkezett pályázatok adatai alapján úgy látszik, hogy a pályázati kedv növelését célzó intézkedések célt értek, ugyanis az elmúlt kiírásban tapasztaltnál több, 640 pályázat érkezett be, amelyek forrásigénye minden eddiginél magasabb, több mint 945 millió forint.

A Vadászkamara a pályázó vadászatra jogosultaknak minden benyújtott pályázattal kapcsolatban külön értesítést küldött a megadott e-mail címére, emellett a KAPOR pályázati rendszer felületére is, amelyet a pályázatok „7. E-mail értesítések” menüpontjában találhatók meg.

A hiánypótlási felszólításokat és a tisztázó kérdéseket szintén elektronikus úton kapják meg a jogosultak, amelyeket három napos határidővel kell teljesíteni, ezért kérjük, hogy folyamatosan kísérjék figyelemmel a pályázati felületen megadott e-mail címeket!

 

FIGYELEM!

Egyes levelezőrendszerek levélszemétként kezelik a kiküldött értesítéseket, ezért felhívjuk a pályázók figyelmét, hogy időnként ellenőrizzék a levélszemét-mappát, és a KAPOR felületen is tekintsék meg az értesítéseket!

 

A pályázatok bírálatát az országos Vadvédelmi és Vadgazdálkodási Bizottság végzi el 2023 január végéig, ezt követően a nyertes pályázókkal a Vadászkamara február folyamán szerződést köt, majd március végéig folyósítja az elnyert támogatásokat.

 

Partnerek, kapcsolódó oldalak

agrárminisztériumOrszágos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereVadászati Kulturális EgyesületNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereFeHoVa 2019Hazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Vadgazdálkodási és Természetvédelmi Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Hunttrophy.comHazai Vadász Magazin - a Veszprém megyei Vadászkamara partnereOnline vadászvizsga teszt