központi honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

Országos Vadásznap Kamarai Kupa díjátadása

2019. 09. 12. | Az OMVK központi szervezete |

A korábbi évek lövészsportsikerei hozzájárultak ahhoz a ritka lehetőséghez, hogy idén két nagy nemzetközi koronglövő versenyt rendeztek Magyarországon.

Május 09 – 12. között az 52. FITASC Korongvadász Európa Bajnokságot Gánton, illetve augusztus 22 – 25. között a 16. FITASC Gyorsított Korongvadász Világbajnokságot Galgamácsán.

A Vadászkamara azon szándékától vezérelve, hogy támogassa a magyar vadász sportlövészet fejlődését, a Vadász és Sportlövő Szakbizottság közreműködésével meghirdette a Kamarai Kupát.

A két verseny összeredménye alapján a legjobb eredményt elérő három megyét díjjazzuk. A helyezettek serleg jutalomban részesülnek a Vadászkamara által, valamint a Magyarországi Vadászlövészek Egyletének felajánlása alapján az első helyezett 250.000,-, a második 150.000,-, a harmadik helyezett csapat pedig 100.000,- értékű lőszer utalványt kap.

 

Eredmény

 

MEGYE

Csapattagok

VB pont

EB pont

Össz.

1.

Tolna

Varga András

537

492

1029

  

Király Attila

   
  

Tóth Péter

   

2.

Pest

Dobos József

513

485

998

  

Pap Norbert

   
  

Lőrincz Gábor

   

3.

Hajdú

Sándor János

503

470

973

  

Kardos Zsolt

   
  

Takács Lőrinc

   

 

Részletes eredmény az alábbi linken tekinthető meg.

Partnerek, kapcsolódó oldalak

agrárminisztériumOrszágos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereVadászati Kulturális EgyesületNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereFeHoVa 2019Hazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Vadgazdálkodási és Természetvédelmi Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Online vadászvizsga tesztHunttrophy.comHazai Vadász Magazin - a Veszprém megyei Vadászkamara partnere