központi honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

VÁLTOZÁS!Országos Vadásznap 2020. augusztus 28-29.

2020. 06. 25. | Az OMVK központi szervezete |

A koronavírus-járvány elleni védekezést szolgáló, jelenleg hatályos intézkedések értelmében augusztus 15. után sem lehet zenés-táncos rendezvényeket tartani, ezen okból kifolyólag az Országos Vadásznap és Zalai Vadászati Évadnyitó programterve módosításra került!

 

Az idei évben Zala megye ad otthont az Országos Vadásznapnak, amely augusztus utolsó hétvégéjén kerül megrendezésre.

Mint minden évben, a tavalyi év folyamán is döntött az Országos Magyar Vadászkamara elnöksége a következő évi, azaz a 2020-as év Országos Vadásznapjának helyszínéről és időpontjáról.

Azonban, az elmúlt időszak vírushelyzettel kapcsolatos viszontagságai nem hatottak pozitívan az országban tervezett vadászattal kapcsolatos rendezvények megszervezésére és megtartására sem. A jelenlegi körülményeket mérlegelve és a nyár végére tervezett időpontot tekintve mégis megrendezésre kerül az idei Országos Vadásznap, 2020. augusztus 28-29-én, Zala megyében.

 

A kétnapos rendezvény szervezője, támogatója az Országos Magyar Vadászkamara Központi Szervezete, az Országos Magyar Vadászkamara Zala Megyei Területi Szervezete, az „EGY A TERMÉSZETTEL Vadászati és Természeti Világkiállítást szervező Egy a Természettel Nonprofit Kft.”, a Zalaerdő Zrt., a Zala Megyei Vadászszövetség és Zalaegerszeg városa.

Az esemény első napján – pénteken - Zalaegerszeg városába, majd a második napon- szombaton – Sohollár völgyébe várjuk a vadásztársakat és a vadászat iránt érdeklődőket.

Mindenki, aki ellátogat a rendezvényre színes programokkal találkozhat, mint vadgazdálkodási konferencia, hangverseny, kiállítások, színházi előadások, lovasbemutatók, hagyományos vadászati módok bemutatója, légpuskalövészet, vadfőzőverseny, koncertek és még sok olyan program, amelyeken jól érezhetik magukat kicsik és nagyok, valamint a vadászat iránt érdeklődők egyaránt.

PROGRAM

Várunk szeretettel minden érdeklődőt 2020. augusztus 28-29-én, az Országos Vadásznapon, Zala megyében!

 

Partnerek, kapcsolódó oldalak

agrárminisztériumOrszágos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereVadászati Kulturális EgyesületNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereFeHoVa 2019Hazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Vadgazdálkodási és Természetvédelmi Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Hunttrophy.comHazai Vadász Magazin - a Veszprém megyei Vadászkamara partnereOnline vadászvizsga teszt