központi honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

Felhívás a 2021-es Világkiállítás kapcsán

2018. 09. 21. | Az OMVK központi szervezete |

Az 1971-es Vadászati Világkiállítás 50. évfordulója alkalmából 2021-ben „Egy a Természettel” névvel Magyarország újra világkiállítást rendez.

Ennek a jeles eseménynek az apropója kapcsán az 1971-es Világkiállításhoz kapcsolódóan időszaki kiállítást szervezünk olyan tárgyi, képi vagy írásos emlékekből, amely a nevezett időszaki kiállítás tárgyát képezik. A kiállítás helyszínéül a hatvani Széchényi Zsigmond Vadászati Múzeum szolgálna. Az időszaki kiállítás megnyitására 2018 év utolsó negyedében kerülne sor és a 2021-es Világkiállítás kezdetéig bárki számára látogatható lenne a Vadászati Múzeumban.

 

A fentiekre tekintettel kérünk minden kedves vadászbarátot, természet- és állatszeretőt, amennyiben rendelkezésére áll olyan – az 1971-es Világkiállításhoz kapcsolódó – tárgyi, képi vagy írásos emlék, illetve olyan tétel, amely az Ön megítélése szerint a nevezett időszaki kiállítás tárgyát képezhetné kérem jelezze felénk és a kiállításra szánt tételek listáját legkésőbb szeptember 30-ig az ujvary.tamas@kiralyikastely.hu és az info@omvk.hu email címekre jelezni szíveskedjen. Az időszaki kiállítás bezárását követően a kiállított tárlat darabjai visszakerülnének a felajánlókhoz.

 

Együttműködésüket és segítségüket előre is köszönjük!

 

Vadászbaráti üdvözlettel,

Országos Magyar Vadászkamara

Partnerek, kapcsolódó oldalak

agrárminisztériumOrszágos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereVadászati Kulturális EgyesületNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereFeHoVa 2019Hazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Vadgazdálkodási és Természetvédelmi Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Online vadászvizsga tesztHunttrophy.comHazai Vadász Magazin - a Veszprém megyei Vadászkamara partnere