központi honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

FeHoVa 2021 új időpontban

2020. 11. 16. | Az OMVK központi szervezete |

A HUNGEXPO ZRT. KÖZLEMÉNYE

 

Kiállítások új időpontban!

A Hungexpo Zrt. ezúton tájékoztatja kiállítóit és látogatóit, hogy a COVID-19 vírus okozta járványhelyzettel kapcsolatos intézkedések miatt a jövő év elejére tervezett   kiállítások időpontja módosul.

Magyarország legnagyobb agrárgépipari szakmai rendezvényét, az AGROmashEXPO-t 2021. március 3-6.között;

a Kárpát-medence vadászainak, horgászainak és természetkedvelőinek legnagyobb találkozóját, a FeHoVa kiállítást, és a vele egy időben tartott Budapest Boat Show-t 2021. március 18-21. közöttaz ország legjelentősebb turisztikai seregszemléjét, az Utazás kiállítást 2021. május 6-9. között rendezi.

A későbbi kiállítások időpontjában nincs változás, így az CONSTRUMA/OTTHONDesign otthonteremtési kiállítási csokrot április 14-18. között, a MACH-TECH és Ipar Napjai szakkiállításokat május 10-13. között tekinthetik meg az érdeklődők.

A Hungexpo Zrt.Magyarország és a régió vezető kiállítás- és konferenciaszervező cége, amelynek rendezvényei évtizedek óta a magyar gazdaság helyzetének értékmérői. Cégünk hisz abban, hogy a járvány lecsengésével, az eddig megszokott, szükséges biztonsági intézkedések betartásával kiállításaink nemcsak újra indulnak, hanem továbbra is a magyar gazdaság fellendülésének motorjai lesznek.

 

Budapest, 2020. november 13.                             

                                                                                                                                              Hungexpo Zrt.                                                

Partnerek, kapcsolódó oldalak

agrárminisztériumOrszágos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereVadászati Kulturális EgyesületNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereFeHoVa 2019Hazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Vadgazdálkodási és Természetvédelmi Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Hunttrophy.comOnline vadászvizsga tesztHazai Vadász Magazin - a Veszprém megyei Vadászkamara partnere