központi honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

Átadási ünnepség a jótékonyság jegyében

2020. 09. 02. | Az OMVK központi szervezete |

Az Országos Jótékonysági Vadászat Nonprofit Kft által szervezett, 2019.december 27-én megrendezett országos jótékonysági vadászat eredményét, azaz 37 millió Ft-ot adott át egy adományozó okirat formájában a magyar vadásztársadalom nevében dr. Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, az OJV NP Kft védnöki testületének tagja, a jótékonysági vadászat fővédnöke, Kiss B. Zoltán az OJV NP Kft Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei stratégiai partnere illetve Fejes László az OJV NP Kft ügyvezetője Prof. Dr. Kásler Miklós miniszter úrnak az Emberi Erőforrások Minisztériumában.

A sajtótájékoztatóval egybekötött átadási ünnepségen Prof. Dr. Kásler Miklós miniszter úr megköszönte a vadásztársadalom szolidaritását és méltatta a karitatív eseményt, amely 19 kórház gyermekosztálya részére biztosított orvosi eszközöket.  dr. Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes úr úgy fogalmazott, hogy a vadászoktól soha nem állt távol a hazafias összefogás, valamint elmondta azt is, hogy fontosnak gondolja a jótékonysági vadászat idei rendezvényébe már a külhoni magyarokat is bevonni. A határon túli programok megvalósítása, a jótékonysági vadászat nemzetközivé tétele fontos lépés az idei évben, közölte Kiss B.Zoltán.

Forrás: OJV NP Kft
Forrás: OJV NP Kft

Fejes László tájékoztatójában elmondta, hogy újabb szervezetek, társaságok és egyének jelezték csatlakozási szándékukat a kezdeményezéshez, amely garanciája lehet annak, hogy jövőre még az ideitől is nagyobb összeggel térhetnek vissza az Emberi Erőforrások Minisztériumába.

Partnerek, kapcsolódó oldalak

agrárminisztériumOrszágos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereVadászati Kulturális EgyesületNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereFeHoVa 2019Hazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Vadgazdálkodási és Természetvédelmi Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Hazai Vadász Magazin - a Veszprém megyei Vadászkamara partnereOnline vadászvizsga tesztHunttrophy.com