központi honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

28. FeHoVa 2022

2022. 02. 02. | Az OMVK központi szervezete |

28. FeHoVa – Fegyver, horgászat, vadászat nemzetközi kiállítás

HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ

2022. február 17-20. között újra megnyitja kapuit a FeHoVa!

 

Töltsön el a budapesti kiállítási központban egy egész napot, találkozzon régen látott vadász cimborákkal, horgásztársakkal, kiállítókkal, látogassa meg a programhelyszíneket!

A vadászokat idén is érdekes trófeakiállítás várja. A Nadler szemle mellett madarak foglalják el helyüket a központi bemutatón. A vadászható fajok mellett külön szekciót kapnak a védett és fokozottan védett fajok is.

Brian Jarvi „Afrikai Menazséria” című monumentális alkotásának eredetije az egyik legnagyobb amerikai természettudományi múzeumban van kihelyezve, de a művész által készített mindössze 20 reprodukcióból egy példány az idei FeHoVa-n lesz látható.

Idén lenne 91 éves Muray Róbert grafikus- és festőművész, akire műveiből összeállított bemutatóval emlékezünk. 

Milyen volt a vadászat elmúlt 140 éve? Az OMVV fotóit nézegetve felidézhetjük a múlt legérdekesebb, legszebb pillanatait.

A vadász színpadon a közönségkedvenc programok követik majd egymást: trófeabírálati bemutató, sólyomröptetés, kutyabemutatók, fegyvertartási és -kezelési tanácsadás, divatbemutató…  A tervek szerint a FeHoVa szombatján, a vadászkürtösbemutató és verseny után, immár 10. alkalommal foglalják el a vadász színpadot a lelkes jelentkezők, hogy összemérjék tudásukat a FeHoVa Kupa Nemzetközi Szarvasbőgő Bajnokságon.

A hagyományokhoz híven a  horgászok számára a kiállítói kínálat mellett a kiállítási terület minden szegletében található majd valamilyen program, hiszen többek között lesz pergető medence, casting pálya, fárasztó szimulátor és etetőhajó teszt-tó is, de a legnagyobb látványosságot idén is az óriásakvárium jelenti.

A horgász színpadon élménybeszámolók, termékbemutatók, tanácsadás, ismeretterjesztő előadások láthatók majd.  

Annak is érdemes lesz kilátogatnia a FeHoVa-ra, aki még csak most ismerkedik a horgászattal, hiszen a MOHOSZ standon horgász suli várja a gyerekeket és a horgász vizsgát is le lehet majd tenni.

 

Jöjjön el Ön is családjával, barátaival, kollégáival!

Egyidejű rendezvény: IX. FEHOVA-MEOESZ Nemzetközi Kutyakiállítás

 

Kedvezményes napijegyvásárlási lehetőség az új HUNGEXPO applikációban, illetve a kiállítás honlapján.

A vadásztársaságok, erdészetek, horgászegyesületek tagjai kedvezményes csoportos belépőjegyet válthatnak a kiállításra. A kedvezményre jogosító kuponok megtalálhatók a kiállítás honlapján.

Védettségi igazolvány, belépési szabályok:

A kiállítás a jelenlegi magyarországi szabályoknak megfelelően védettségi igazolvánnyal látogatható. A 2022. január 20-án megjelent Kormányrendelet alapján 2022. február 15-től a rendezvényekre való belépéshez szükséges védettségi igazolvány érvényességi szabályai változnak.

A Hungexpo Zrt. a FeHoVa-n a látogatók védettségi igazolványának érvényességét a bejáratoknál a QR kód leolvasásával ellenőrzi majd.

Bővebb információ, részletes programok, tudnivalók a védettségi igazolvány elfogadásáról, a MÁV kedvezményről és online jegyvásárlás: www.fehova.hu

Partnerek, kapcsolódó oldalak

agrárminisztériumOrszágos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereVadászati Kulturális EgyesületNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereFeHoVa 2019Hazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Vadgazdálkodási és Természetvédelmi Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Hunttrophy.comOnline vadászvizsga tesztHazai Vadász Magazin - a Veszprém megyei Vadászkamara partnere