Heves megyei honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

Vadászjegy kiadás 2021 Heves megye

2021. 01. 06. | Az OMVK Heves megyei szervezete |

A 2021. évi vadászjegy érvényesítéssel kapcsolatban tájékoztatom a Tisztelt Vadásztársakat az alábbiakról:

A 2020/2021. évi vadászjegyek a vadászati év végéig, 2021. február 28-ig érvényesek. Március 1-én már rendelkezni kell a 2021/2022. évi vadászjeggyel, mivel érvényes vadászjegy nélkül vadászfegyver nem tartható.

A vadászjegy érvényesítés 2021. január 11-én (hétfőn) kezdődik.

Ügyfélfogadás a vadászjegy érvényesítés ügyében:

hétfő, kedd, szerda, csütörtök: 8-14 óráig

Pénteken a vadászjegy érvényesítés az irodában szünetel!

2021. február 1-től már lehetőség van az online érvényesítésre is az Online ügyfélszolgálaton, erről részleteket ide kattintva olvashat!

A járványhelyzetre való tekintettel az online vadászjegy érvényesítők részére irodánk 

soron kívüli ügyintézést biztosít az ügyfélfogadási időben.

(Tipp: Ha hosszú a várakozó sor, akár mobilról is elintézheti az online érvényesítést és máris soron kívül intézheti ügyét.)

Az aktuális járványhelyzetre való tekintettel az ügyfélfogadás változhat, ezért vadászjegyváltás előtt kérem tájékozódjon honlapunkon a vadászjegy érvényesítés aktuális rendjéről.

A vadászjegy ára a 70 évnél fiatalabb vadászok részére összesen 25.000 Ft, ebből a vadászjegy érvényesítés díja 20.000 Ft, a kamarai tagdíj 4.000 Ft, az alapdíjas vadász-felelősség biztosítás 1.000 Ft. A vadászjegy ára az idén 70 évet betöltő és idősebb vadászok részére összesen 21.000 Ft, ebből a vadászjegy érvényesítés díja 20.000 Ft, a kamarai tagdíj 0 Ft (díjmentes), az alapdíjas vadász-felelősség biztosítás 1.000 Ft. Lehetőség van az emelt díjas biztosítás megkötésére, amelynek díja 2.000 Ft. Elveszett vadászjegy pótlása 5.000 Ft (kivétel a rendőrségi jegyzőkönyv).

Adategyeztetés

2020-ban adategyeztetésen esett át minden vadászunk. Adategyeztető lapot csak annak kell kitölteni, akinek az adataiban változás állt be tavaly óta vagy első vadászjegyét váltja. A sportvadász adategyeztető lap ide , a hivatásos vadász adategyeztető lap ide kattintva letölthető.

Biztosítási nyilatkozat

A biztosításhoz szükséges nyilatkozat nyomtatvány kitöltése az idei évben is kötelező, a nyomtatvány ide vagy ide kattintva letölthető.

Egyéni vadászjegy érvényesítés:

Szükséges dokumentumok: 2020/2021. évi vadászjegy, fegyvertartási engedély, személyi igazolvány, lakcímkártya, biztosításhoz nyilatkozat.

Csoportos vadászjegy érvényesítés:

Szükséges dokumentumok: 2020/2021. évi vadászjegyek, biztosításhoz nyilatkozat, névsor, amelyben fel kell tüntetni az esetleges változásokat (tagokat, a kilépőket, az elhalálozást, más megyébe költözést szükséges feltüntetni./, illetve azokat külön, akik emeltdíjas biztosítást szeretnének kötni! Érvényesíteni csak az aktuális névsorral és fegyvertartási engedélyekkel lehet.

Elveszett vadászjegy pótlása 5.000 Ft (kivétel a rendőrségi jegyzőkönyv).

Új vadászjegy megszerzéséhez szükséges dokumentumok: állami vadászvizsga bizonyítvány, a tanfolyam elvégzését igazoló tanúsítvány, személyi igazolvány, lakcímkártya, adategyeztetéshez nyilatkozat, biztosításhoz nyilatkozat.

Vadászjegy érvényesítéskor a vadászok 2021. évi vadászévkönyvet és holdnaptárt kapnak ajándékba.

A vadászjegy váltásról általános tájékoztatót olvashat honlapunk központi részén, melyet ide kattintva elérhet.

Felhívom a Vadásztársak figyelmét az alábbiakra!

Kormány védelmi intézkedéseit figyelembe véve és betartva, kérjük a Tisztelt Vadásztársakat, Ügyfeleket, hogy az irodába történő látogatásaikkor Kollégáink, családtagjaik és az Önök egészségének megóvása érdekében tartsák egymástól és Kollégáinktól is a távolságot, használjanak maszkot és vegyék igénybe a kihelyezett fertőtlenítőszereket, valamint fokozottan tartsák be az éppen aktuális járványügyi előírásokat!

Kovács István János s.k.

titkár

 

Partnerek, kapcsolódó oldalak

FM ASzK - Mátra Erdészeti, Mezőgazdasági és  Vadgazdálkodási Szakképző Iskolája és KollégiumaEgererdő Erdészeti Zrt.Füzesabonyi LőtérGörbeéri lőtér HatvanHeves Megyei Rendőr-főkapitányságTüzes ÍjászSzéchenyi Zsigmond Kárpát-medencei Magyar Vadászati MúzeumPetrény WineryNyilas PincészetSol MontisagrárminisztériumOrszágos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereVadászati Kulturális EgyesületNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereFeHoVa 2019Hazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Vadgazdálkodási és Természetvédelmi Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Hazai Vadász Magazin - a Veszprém megyei Vadászkamara partnereIsmerd meg hazánk vadfajait!Hunttrophy.comOnline vadászvizsga teszt