Heves megyei honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

Megjelent a Heves Megyei Vadász

2017. 07. 18. | Az OMVK Heves megyei szervezete |

Megjelent az OMVK Heves megyei Területi Szervezetének és a Heves Megyei Vadásztársaságok Szövetségének megyei lapja, a Heves Megyei Vadász XIX. évfolyam I. száma.

Heves Megyei Vadász, XIX. évfolyam I. szám
Heves Megyei Vadász, XIX. évfolyam I. szám

Kézhezkapták júniusban Heves megye vadászai a tavalyi "ráncfelvarráson" átesett megyei vadászati kiadvány legfrissebb számát. A vadásznapi meghívó mellett tájékoztatást kapnak Nimródjaink az aktuális kamarai hírekről, jogszabályváltozásokról, a szervezeteink elfogadott beszámolóiról és terveiről, de helyet kaptak a lapban az idénykezdet legjobb trófeái is. Dr. Balázs Sándor nekrológjával e lapszámunkban búcsúzunk el Dr. Nyerges József vadásztársunktól. A még több kisebb-nagyobb hírt és beszámolót tartalmazó lapszámot lazításképpen egy kis vadászhumor zárja, mely már egy közösségi oldalon is nagy sikernek örvend (Vadászvizsga aranyköpések). 

A kiadvány teljes terjedelmében feltöltésre került honlapunkra, a régi lapszámok mellett megtekinthető ide kattintva.

 

Kovács István János
titkár

Partnerek, kapcsolódó oldalak

FM ASzK - Mátra Erdészeti, Mezőgazdasági és  Vadgazdálkodási Szakképző Iskolája és KollégiumaEgererdő Erdészeti Zrt.Országos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereFöldművelésügyi Minisztérium - az Országos Magyar Vadászkamara partnereNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNissan - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereHazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereKos Fashion - az OMVK hivatalos partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Szent István Egyetem VadVilág Megőrzési Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Online vadászvizsga tesztHunttrophy.comHazai Vadász Magazin - a Veszprém megyei Vadászkamara partnere