Heves megyei honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

Lezajlott a II. Zádor Oszkár Emlékverseny

2020. 10. 29. | Az OMVK Heves megyei szervezete |

Az Országos Magyar Vadászkamara Heves Megyei Területi Szervezete, a Magyarországi Drótszőrű Magyarvizsla Tenyésztők Egyesülete és az "Egy a Természettel" Vadászati és Természeti Világkiállítás Magyarország 2021 II. Zádor Oszkár Emlékverseny elnevezéssel Szent Hubertusz vadászversenyt szervezett 2020. október 24-én Boldogon.

Vadászati szempontból a kutyák és vezetőik részére is nehéz terepen az egész napos verseny után az alábbi végeredmény alakult ki:

I. helyezett: Bíró Tamás és Micskei Vida nevű rövidszőrű német vizslája

II. helyezett: Fleckenstein László és Ceglédi Vadászberki Dallam nevű rövid szőrű magyar vizslája

III. helyezett: Szarka Ferenc és Tiszatáji Vadász Fúria nevű rövidszőrű magyar vizslája

5. helyezett Varga Róbert és Kappahegyi Josie Adél nevű rövid szőrű német vizslája a Legeredményesebb Heves megyei vezető különdíj (OMVK Heves megyei Területi Szervezete és az Átányi Vadásztársaság felajánlása)

6. helyezett Hachmeister Petra és Zerge von Haus Schlandern nevű drótszőrű magyar vizslája Legjobb női vezető különdíj (Magyar Retriever és Vízikutya Egyesület és a Boldogi Vadásztársaság felajánlása)

A rendezvényről a Heves Megyei Hírlap szombati számában lesz egy hosszabb tudósítás a tavalyi évhez hasonlóan tematikus mellékletként.

Versenyzők a terítéknél

A rendezvényről rövid tájékoztatást olvashatunk néhány képpel az Egy a Természettel Vadászati és Természeti Világkiállítás MAGYARORSZÁG 2021 honlapján is ide kattintva.

A rendezvény fő támogatója:

Ezúton is köszönöm mindazoknak a munkáját, támogatását és segítségét, akik a mai napot emlékezetessé tették a megjelentek számára, egyben gratulálok a versenyzőknek és külön a helyezetteknek!

Kovács István János s.k.

titkár

Partnerek, kapcsolódó oldalak

FM ASzK - Mátra Erdészeti, Mezőgazdasági és  Vadgazdálkodási Szakképző Iskolája és KollégiumaEgererdő Erdészeti Zrt.Füzesabonyi LőtérGörbeéri lőtér HatvanHeves Megyei Rendőr-főkapitányságTüzes ÍjászSzéchenyi Zsigmond Kárpát-medencei Magyar Vadászati MúzeumPetrény WineryNyilas PincészetSol MontisagrárminisztériumOrszágos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereVadászati Kulturális EgyesületNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereFeHoVa 2019Hazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Vadgazdálkodási és Természetvédelmi Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Online vadászvizsga tesztHunttrophy.comHazai Vadász Magazin - a Veszprém megyei Vadászkamara partnereIsmerd meg hazánk vadfajait!