Fejér megyei honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

Vadászjegy érvényesítés 2021/22

2020. 12. 28. | Az OMVK Fejér megyei szervezete |

Tudnivalók a 2021/22. vadászati évre szóló vadászjegy érvényesítéséről

Tisztelt Vadásztársak!


A plasztikkártya bevezetése technikai okok miatt várhatóan egy évet csúszik, így a következő vadászati évre a vadászjegyek érvényesítése a hatályos jogszabályok és járványügyi szabályok betartása mellett kerül végrehajtásra.


Felhívom a Tisztelt Vadásztársak figyelmét, hogy az OMVK Fejér Megyei Területi Szervezete a


Székesfehérvár, Zámoly u. 47. alatt található irodájában
2021. január 5-től február 28-ig


végzi a vadászjegyek érvényesítését és kiadását a Fejér megyei állandó lakóhellyel rendelkező sport-és hivatásos vadászok részére.
A járványhelyzet miatt a maszk viselése és a kézfertőtlenítő használata kötelező. Az ügyfélfogadó térben munkatársainkon kívül csak két személy tartózkodhat!
Az egyéni ügyintézéskor a vadászjegy érvényesítéséhez kérjük hozza magával: vadászjegyét, személyazonosító igazolványát, lakcímkártyáját, fegyvertartási engedélyét és a kitöltött adategyeztetési lapot, biztosítási nyilatkozatot, ami letölthető az www.omvk.hu/fejer oldalon.


A Vadászatra jogosultaknak az előző évek gyakorlatának megfelelően lehetőséget biztosítunk a csoportos kiváltásra, de csak abban az esetben, ha a kitöltött adategyeztető lap és biztosítási nyilatkozat becsatolásra kerül.

A vadászjegy érvényesítés díja:


-vadászjegy ára: 20.000,- Ft
-kamarai tagdíj 4.000,- Ft ( 70 év felett díjmentes )
-alapdíjas biztosítás 1.000,- Ft
-emeltdíjas biztosítás 2.000,- Ft


A biztosítás kiválasztása szerint az érvényesítés:
25.000,-, illetve 26.000,- Ft, 70 év felett 21.000,- vagy 22.000,- Ft
Elveszett vadászjegy pótlása 5.000,- Ft ( kivéve, ha rendőrségi jegyzőkönyv alapján kérik. )
Fizetés: készpénzzel, illetve kártyával. A kártyával történő fizetés gyors, biztonságos!


Ebben a rendkívüli helyzetben kérem a Kedves Vadásztársak szíves megértését és türelmét. Lehetőleg előre kitöltött adategyeztetési lappal és biztosítási nyilatkozattal érkezzenek, ezzel gyorsítják a munkánkat és jelentősen csökkentik a várakozási időt! Egyben kérem, hogy a vadászjegy érvényesítést ne halasszák február utolsó dekádjára.


Minden vadásznak február utolsó napjáig érvényesíteni kell a vadászjegyét. Aki nem rendelkezik érvényes vadászjeggyel, az március 1-től vadászati tevékenység folytatására nem jogosult. Valamint a vadászlőfegyver tartásának előfeltétele az érvényes vadászjegy megléte.

 


Az OMVK Fejér Megyei Területi Szervezete ügyfélfogadási rendje
2021. január 5 és február 28- a között:


hétfőtől- csütörtökig 8- tól 15 óráig
pénteken 8- tól 12 óráig

 


Az aktuális szabályokról a honlapon (www.omvk.hu/fejer) folyamatosan tájékoztatjuk a Vadásztársakat.


Pechtol Lajos
titkár

 

A levél pdf formátumban innen letölthető.

 

Nyomtatványok:

Sportvadász adategyeztető lap (pdf)

Sportvadász adategyeztető lap (gépi kitöltés)

Hivatásos vadász adategyeztető lap (pdf)

Hivatásos vadász adategyeztető lap (gépi kitöltés)

Biztosítási nyilatkozat (pdf)

Biztosítási nyilatkozat (gépi kitöltés)

Partnerek, kapcsolódó oldalak

agrárminisztériumOrszágos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereVadászati Kulturális EgyesületNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereFeHoVa 2019Hazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Vadgazdálkodási és Természetvédelmi Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Hazai Vadász Magazin - a Veszprém megyei Vadászkamara partnereOnline vadászvizsga tesztHunttrophy.com