Fejér megyei honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

Takács Tibor Emlékverseny

2022. 10. 24. | Az OMVK Fejér megyei szervezete |

Tisztelettel és alázattal került megrendezésre a Takács Tibor Emlékverseny a Soponyai Lőtéren, 2022. október 21-én. A VADEX Mezőföldi Zrt.  nagyszerű szakmai és emberi tulajdonságokkal rendelkező fővadászára emlékeztünk, akinek emlékét kegyelettel őrizzük.

Összesen 23 fő jelentkezett, sport és vadász kategóriába, de akadt, akinek nem a versenyzés volt a cél, hanem támogatását a jó szándék és a tisztelet vezérelte.

A befizetett nevezési díjak a Fejér Megyei Hivatásos Vadászokért Alapítvány részére kerülnek befizetésre.

Bízunk benne, hogy az emlékverseny hagyományteremtő rendezvény lehet a kamara életében, és egy nemes, jótékony cél érdekében évről évre többen csatlakoznak az eseményhez.

Eredmények

Sport kategória:

  1. Helyezett  Magyar Csaba
  2. Helyezett  Tóth Emil
  3. Helyezett   Maár Gyula

Vadász kategória:

  1. Helyezett   Vizler István
  2. Helyezett   Pechtol Szabolcs
  3. Helyezett   Bagotai Dezső

Partnerek, kapcsolódó oldalak

agrárminisztériumOrszágos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereVadászati Kulturális EgyesületNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereFeHoVa 2019Hazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Vadgazdálkodási és Természetvédelmi Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Hunttrophy.comOnline vadászvizsga tesztHazai Vadász Magazin - a Veszprém megyei Vadászkamara partnere