Fejér megyei honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

NapTár

2021. 01. 19. | Az OMVK Fejér megyei szervezete |

A természet ajándéka - JANUÁRBAN

Mélyvörös, zsírszegény, rendkívül egészséges hús, mely minden esetben a természet ajándéka, hiszen vadon él, vadon nevelkedik. Íze kimondottan vadas, karakteres, mély. Készíthető egészben, szeletben sütve, akár egy marhasteak. Édeskésebb köretekkel, piros bogyós gyümölcsökkel tudjuk ízét kiemelni – e sorokkal ajánlja SzéllTamás, a Bocuse d’Or-on többször is sikerrel szereplő, éttermének Michelin csillagot szerző chef az egyik áruházláncban megvásárolható őzgerinc-, őzcomb- és szarvasgerinc termékeket.

A vadkonyha.hu-n, illetve a https://www.facebook.com/vadkonyha/-os oldalán receptekre lelünk további vadételek elkészítésének módjáról, a hozzájuk javasolt köretek receptjeivel együtt, nem megfeledkezve a borok kiválasztásáról sem.

  Kipróbáltuk - a vajpuha őzgerincet paszternák pürével és vörösboros gombával – az ünnepi fogások legkiválóbbjaként, a család vadhúst kedvelő tagjainak legnagyobb megelégedésére. Ezek után nem kérdés, hogy sorra megkóstoljuk a többit is, az újesztendő első hónapjában, januárban, lévén:

Első az egészség!

Szente Tünde

Partnerek, kapcsolódó oldalak

agrárminisztériumOrszágos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereVadászati Kulturális EgyesületNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereFeHoVa 2019Hazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Vadgazdálkodási és Természetvédelmi Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Online vadászvizsga tesztHunttrophy.comHazai Vadász Magazin - a Veszprém megyei Vadászkamara partnere