Fejér megyei honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

Madáretetés- Programsorozat

2022. 12. 05. | Az OMVK Fejér megyei szervezete |

2020-ban Fejér megyében hat helyszínen került kihelyezésre madáretető és madárodú az „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás keretein belül, majd 2021-ben a vadászkamara egy programsorozat keretein belül folytatta a madáretetés fontosságára való felhívást.

Az idei évben ezt a programsorozatot kibővítve, új helyszínekre is ellátogatva tartunk előadásokat a természeti értékeinkről, élővilágunkról és a téli madáretetésről fontosságáról.

Az általános iskolásokkal közösen készítjük el az osztályuk saját madáretetőjét, hogy a gyerekek együtt gondoskodhassanak környezetük madarairól, és így még lehetőségük is nyílik a madármegfigyelésre.

Az osztályoknak fekete napraforgó magot ajándékozunk, hogy a téli időszakban folyamatosan élelemmel tudják ellátni tollas barátainkat. Emellett minden kisgyermek kap az OMVK ifjúsági kiadványából, a KISVADÁSZ-ból, melyet az osztályok tanulói és pedagógusok nagy örömmel fogadtak.

A programsorozat az idei évben még nem ért véget, Felcsút, Csákvár, Kajászó,  és Sukoró után, decemberben még a székesfehérvári és a csákberényi általános iskolásokhoz látogatunk el.

 

Partnerek, kapcsolódó oldalak

agrárminisztériumOrszágos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereVadászati Kulturális EgyesületNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereFeHoVa 2019Hazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Vadgazdálkodási és Természetvédelmi Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Online vadászvizsga tesztHazai Vadász Magazin - a Veszprém megyei Vadászkamara partnereHunttrophy.com