Fejér megyei honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

Jubileumi vadásznap Alapon - Sajtó visszhang

2017. 08. 15. | Az OMVK Fejér megyei szervezete |

25. Fejér Megyei Vadásznap Alapon a Kazsoki tanyán

25. alkalommal rendeztek Fejér Megyében vadásznapot. Korábbi évekhez hasonlóan idén is nagy volt az érdeklődés a programok iránt.

A rendezvényről tudosított a Fejér Megyei Hírlap a cikket itt olvashatják

A galériát itt tekinthetik meg.

A Dunaújvárosi Hirlap a helyi aktualitást emelte ki.

A Dunaújvárosi hírlap beszámolója a napról itt olvasható. 

Szabó János a Dunaújvárosi Kohász Vadásztársaság leköszönő elnöke Vadászatért érdemérem kitüntetésben részesült. A Duol interjút készített vele.

A Hazai Vadász stábja is forgatott az eseményen, a kisfilm, a kitüntetések átadása, és a riportok hamarosan elérhetőek lesznek honlapunkon.

Pechtol Lajos megyei titkárral készült interjú.

Partnerek, kapcsolódó oldalak

Országos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereFöldművelésügyi Minisztérium - az Országos Magyar Vadászkamara partnereNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNissan - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereHazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereKos Fashion - az OMVK hivatalos partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Szent István Egyetem VadVilág Megőrzési Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Hunttrophy.comBirdieCar elektromos autók - vadászoknak isHazai Vadász Magazin - a Veszprém megyei Vadászkamara partnereOnline vadászvizsga teszt