Fejér megyei honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

Fejér Megyei Rendőr-Főkapitányság tájékoztatás

2020. 03. 23. | Az OMVK Fejér megyei szervezete |

A Fejér Megyei Rendőr-Főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Igazgatásrendészeti Osztályának tájékoztatója a veszélyhelyzet miatt bevezetett rendkívüli munkarendről.

Tájékoztatom, hogy a koronavírus járvánnyal kapcsolatosan kihirdetett veszélyhelyzetre figyelemmel az igazgatásrendészeti szolgálati ágnál az ügyfelek, valamint munkatársak egészsége érdekében célszerű a személyes ügyintézések számának jelentős leredukálása, kizárólag személyes megjelenéshez kötött ügyek esetén történő megjelenésre szorítkozni (pl. fegyvervásárlást követő hatósági igazolványba történő bejegyzés).

Az Országos Rendőr-főkapitányság a honlapján közzétette a munkarend változással, valamint a lejáró okmányokkal kapcsolatos tájékoztatót, amely az alábbi linken elérhető.

 

http://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/igazgatasrendeszet/ugyfeltajekoztato

 

Természetesen a hatóságoknál az ügyfeldolgozás ezen időszak alatt sem áll meg, így azon kérelmek esetében, melyek elektronikus úton benyújtásra kerülnek, kollegáim a törvényes határidőn belül igyekeznek elbírálni.

Az elektronikus ügyintézés megvalósulhat ÁNYK űrlapok, illetve inNova rendszerben, továbbá amennyiben az adott kérelemhez még nem került rendszeresítésre űrlap a két rendszer valamelyikében, úgy e-papír formájában. Az elektronikus ügyintézéssel kapcsolatos tájékoztató megtalálható az alábbi helyen.

https://ugyintezes.police.hu/

Az igazgatásrendészeti területet érintő inNova űrlapok az alábbi linken elérhetőek.

https://ugyintezes.police.hu/altalanos-jellegu-igazgatasrendszet

Az egyes ügycsoportok a lap jobb oldalán érhetőek el. Az egyes ügycsoportok mellett a kitöltésre és a kérelem mellékleteire, illetve a díjfizetésre vonatkozóan tájékoztató található.

Amint az az ORFK tájékoztatójában is olvasható az ügyfélfogadáson történő személyes megjelenést megelőzően az ügyfelek részéről telefonon történő időpont egyeztetése szükséges az eljáró hatóság ügyintézőjével. A területi, valamint a helyi szervek az alábbi telefonszámokon elérhetőek.

 

Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság:

+36-22541616, illetve a +36-22-541600 (2134-es mellék)

 

Székesfehérvári Rendőrkapitányság:

+36-22-541600 (2296-os mellék)

 

Dunaújvárosi Rendőrkapitányság

+36-25-510524, illetve a +36-25-510510 (5042-es mellék)

 

Bicskei Rendőrkapitányság

+36-22-566020 (5838-as mellék)

 

Móri Rendőrkapitányság

+36-22-407063 (5438-as mellék)

 

Sárbogárdi Rendőrkapitányság

+36-22-460116, illetve a +36-22-460046 (5235-ös mellék)

 

Gárdonyi Rendőrkapitányság:

+36-22-355003 (5616-os mellék)

 

 

 

Partnerek, kapcsolódó oldalak

agrárminisztériumOrszágos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereVadászati Kulturális EgyesületNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereFeHoVa 2019Hazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Vadgazdálkodási és Természetvédelmi Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Hazai Vadász Magazin - a Veszprém megyei Vadászkamara partnereHunttrophy.comOnline vadászvizsga teszt