Fejér megyei honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

A vadászoktól érkezett önzetlen támogatás

2023. 01. 09. | Az OMVK Fejér megyei szervezete |

Dunaújváros - Örömteli eseménnyel kezdte az évet a Szent Pantaleon Kórház és az ahhoz kapcsolódó „Az Emberek Egészségéért Alapítvány”, amikor dr. Jobbágy Lajos főigazgató január 4-én átvehette a támogatásukról szóló emléklapokat.

Az Országos Magyar Vadászkamara Fejér Vármegyei Területi Szervezete 500 ezer forintos, a Sárréti Egyetértés Vadásztársaság további 500 ezer forintos támogatásáról biztosítja a Szent Pantaleon Kórház fejlesztési elképzeléseit. Az ezt igazoló dokumentumot Méhes Lajos vadászkamarai és vadásztársasági elnök nyújtotta át dr. Jobbágy Lajos kórházi főigazgatónak, aki elmondta, hogy a december 20-i jótékonysági sportbál bevételeit egészítik ki a mostani felajánlásokkal. Ezáltal közelebb kerülnek egy ifjúságvédelmi pszichoterápiás kórterem létrehozásához. Ígérete szerint jelezni fogják, hogy mire fordították a beérkezett felajánlásokat, de addig is a kórház dicsőségfalára kerülnek a támogatásokat igazoló emléklapok.A vadászoktól érkező önzetlen támogatást az ünnepség résztvevői a kórház kommunikációs munkatársa, Kovács Bettina gondolataival köszönték meg: „Egymás nélkül a semmiben keringünk. Amikor azt nézzük, mi mit teszünk az asztalra és nem azt, hogy más mit és mit nem, abban a pillanatban megszületik a megoldás is: a társadalmi felelősségvállalás.” 

Szente Tünde

Partnerek, kapcsolódó oldalak

agrárminisztériumOrszágos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereVadászati Kulturális EgyesületNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereFeHoVa 2019Hazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Vadgazdálkodási és Természetvédelmi Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Online vadászvizsga tesztHazai Vadász Magazin - a Veszprém megyei Vadászkamara partnereHunttrophy.com