Csongrád-Csanád megyei honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

Kamara Kupa 2023

2023. 04. 21. | Az OMVK Csongrád-Csanád megyei szervezete |

Verseny kiírás és szabályzat a 2023. évi Csongrád-Csanád Vármegyei Kamara Kupa többfordulós vadászlövészeti versenysorozathoz

VERSENY KIÍRÁS/SZABÁLYZAT
a
2023. évi Csongrád-Csanád Vármegyei Kamara Kupa többfordulós vadászlövészeti versenysorozathoz

 

A versenysorozat célja:

- a vadászlövészet népszerűsítése a sport és hivatásos vadászok között,

- a versenyzők részére versenyzési lehetőség biztosítása,

- a megyei lőterek megismertetése a vadászokkal és a nem vadászó, de a vadász-

lövészetet szerető valamennyi érdeklődővel,

- a 2023. év 3 legjobb Csongrád-Csanád Vármegyei versenyzőnek/vadászlövőnek, illetve a 3 főből álló 3 legjobb csapat kiválasztása és díjazása.

 

A versenysorozatban azon versenyzők, egyesületek, klubok és vállalkozások vehetnek részt, akik tagjai a Vadászkamarának, illetve Csongrád-Csanád vármegyében váltottak 2023. évben vadászjegyet. A felsorolt feltételeket nem teljesítő versenyzők részt vehetnek versenyzőként a versenyeken, de a végső értékelésben nem vesznek részt.

 

A versenysorozat egyéni versenyzők /sportlövő és vadász kategória/ és csapatok versenyéből áll.

 

Csapat nevezés: A csapatok összeállítását a nevezéskor kell regisztráltatni az első forduló rendezőjénél, írásban.

A Csongrád-Csanád VármegyeiKamara Kupa 2023. egy 4 versenyből álló sorozat, amelynek állomásai:

 

Jerring – 2023. május 6. szombat 9:.00 - gyorsított korongvadászat 3 pálya /75 korong

 

Szegedi lőtér2023. június 4. vasárnap 9:00. – vadász skeet-vadász trap 2 pálya /50 korong

 

Csongrádi lőtér 2022. július 30.  vasárnap 9:00.- korongvadászat 2 pályán 50 korongra

 

Derekegyházi lőtér ELMARAD

 

Jerring – 2023. 08. 12. szombat 9.00.-korongvadászat 75 korong

 

A versenysorozat során használható golyós fegyver: kalibere minimum .222 Rem maximum 7mm, és amelyet a vadász jogszerűen birtokol.

A versenysorozat során használható sörétes fegyver és lőszer: legfeljebb 12/76 kaliberű fegyver, max. 28 g söréttöltet, max. 2,5 mm átmérőjű sörét, melyet a versenyt szervezők és rendezők ellenőriznek, szabálytalanság esetén a versenyzőt kizárják.

Nevezés: nevezési díj a helyszínen készpénzben fizethető! Junior versenyzők nevezési díját Csongrád-Csanád Vármegyei Vadászkamara téríti!

Nevezési díj: verseny helyszínenként változó, melynek összegét a lőterek határozzák meg.

A versenysorozat végén:

kupa, érem és oklevél, valamint tárgyjutalom díjazásban részesül kategóriánként az egyéni összesítésben az első három helyezett,

kupa, érem, oklevél és tárgyjutalom díjazásban részesül a csapatok közül az első három helyezett,

ünnepélyes eredményhirdetésre a Csongrád-Csanád Vármegyei Vadásznapon kerül sor

A kupafordulók eredményeit és az összesített eredményjegyzéket az omvk.hu honlapon a versenyeket követően nyomon lehet követni.

A versenyek lebonyolítása során a rendezőknek gondoskodniuk kell a versenyzők zavartalan és korrekt versenyzési lehetőségének biztosításáról.

A versenyek értékelése: A megjelölt versenyekből egyéniben és csapatban az összesített 3 legjobb versenyeredmény kerül értékelésre.

Egyéni: százalékos eredménylista alapján/ Minden forduló győztes eredménye adja a 100%-ot melyből arányítva kapjuk az adott versenyző százalékos eredményét/

Csapat: Az első forduló megkezdése előtt rögzített 3 fős csapattagból, fordulónként 2 fő alkot csapatot / 2 legjobb eredmény/ minden csapattag díjazott lesz az eredményhirdetés alkalmával.

 

Országos Magyar Vadászkamara
Csongrád-Csanád Vármegyei Területi Szervezete
Elnöksége

 

Partnerek, kapcsolódó oldalak

agrárminisztériumOrszágos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereVadászati Kulturális EgyesületNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereFeHoVa 2019Hazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Vadgazdálkodási és Természetvédelmi Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Online vadászvizsga tesztHazai Vadász Magazin - a Veszprém megyei Vadászkamara partnereHunttrophy.com