Békés megyei honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

Az együttműködés jegyében

2017. 05. 22. | Az OMVK Békés megyei szervezete |

A Békés Megyei Kormányhivatal és a Békés Megyei Vadászkamara közötti együttműködés érdekében dr. Takács Árpád főigazgató munkacsoport létrehozását kezdeményezte a vadászati érdekképviseletek 2017. április 26-án megtartott közös küldöttközgyűlésen.

 A munkacsoport feladata megállapodásban és cselekvési tervben rögzíteni a Vadászkamara, Vadászszövetség és Kormányhivatal közötti együttműködési lehetőségeket.

Az első ilyen egyeztetésre 2017. május 19-én került sor a Békés Megyei Kormányhivatal épületében. A felek a felmerült problémákat, javaslataikat, építő gondolatokat terjesztették elő, majd megállapodás született a következő találkozó időpontjáról (június 12.) ahol már a kodifikációs vázlat elkészülte lesz a téma.

A tervek szerint az Együttműködési Megállapodás ünnepélyes aláírására 2017. augusztus 26-án (szombaton) az Országos Vadásznap keretében kerül sor.


A vadászati érdekképviseletek áprilisi közgyűléséről itt olvashat.

Partnerek, kapcsolódó oldalak

agrárminisztériumOrszágos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereVadászati Kulturális EgyesületNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereFeHoVa 2019Hazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Vadgazdálkodási és Természetvédelmi Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Hazai Vadász Magazin - a Veszprém megyei Vadászkamara partnereOnline vadászvizsga tesztHunttrophy.com