Baranya megyei honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

Salori - Horgász-vadász kiállítás és vásár Eszéken

2024. 04. 16. | Az OMVK Baranya megyei szervezete |

A hétvégén 19. alkalommal rendezték meg a „Salori” elnevezésű háromnapos vadász-horgász kiállítást a horvátországi Eszéken.

Az Eszék-Baranyai Vadászszövetség invitálására az OMVK Baranya vármegyei Területi Szervezete képviseletében látogattam el a rendezvényre, melynek a város szélén, jól megközelíthető helyen található Üzleti Központ (Gospodarski centar) adott helyet. Szombaton délelőtt szinte nyáriasan meleg idő fogadta a látogatókat, a központi épület körül felállított sátraknál pedig már javában készültek a hal- és vadételek.

       

A kiállítást 5 euro belépődíj ellenében tekinthették meg az érdeklődők, akik már délelőtt is nagy számmal keresték fel a vadásztársaságok, horgászegyesületek standjait, tekintették meg a kiállított trófeákat. A vadászati, horgászati felszereléseket, ruházatot bemutató pavilonoknál akár jelentős vásári kedvezményekkel is várták az érdeklődőket, a termékek közül ezen a vásáron is a különböző elektronikus optikai eszközök iránt érdeklődtek legtöbben. A kisgyermekes családok számára különleges élményt nyújtott a Horvátországban megtalálható vadfajok preparátumaiból nagy területen berendezett dioráma, de sokakat vonzott a virtuális vadászat is.

      

     

A rendezvénnyel kapcsolatban muszáj kiemelnem a családias, baráti légkört. A kiállítótérben zajló jó hangulatú beszélgetések mellett, a szabadban felállított sátraknál is jó hangulatban folyt a főzés, a déli szomszédainkra jellemző jókedvet tamburazenekar is fokozta.

Horváth Csaba
kamarai titkár

  

Partnerek, kapcsolódó oldalak

agrárminisztériumOrszágos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereVadászati Kulturális EgyesületNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereFeHoVa 2019Hazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Vadgazdálkodási és Természetvédelmi Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Online vadászvizsga tesztHazai Vadász Magazin - a Veszprém megyei Vadászkamara partnereHunttrophy.com