Baranya megyei honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

III. Országos Jótékonysági Vadászat

2021. 12. 06. | Az OMVK Baranya megyei szervezete |

Országos Jótékonysági Vadászat Közhasznú Nonprofit Kft. (ojv.hu)

Az esemény célja

Hagyományszerűen az országos jótékonysági vadászat napja, december 27-e! E napon az ország 19 pontján -minden megyében- azonos célért kerülnek megrendezésre a vadászatok.

Az összefogás célja, hogy a vadászok és a támogatók adományaiból hiánypótló orvosi eszközök kerüljenek beszerzésre, melyek elősegítik a beteg gyermekek gyógyulását. Az adományok megyénként 1, összesen 19 kórház részére kerülnek átadásra.

December 27.

Az adakozó vadászok apróvad (fácán) vadászaton vesznek részt, valamennyi helyszínen. Az érkezők megkülönböztetett szeretettel, az éppen aktuális járványügyi protokoll szerint kerülnek fogadásra. Ünnepélyes köszöntő és a vadászkürt hangja előzi meg a jótékonysági vadászatot.
A “terepi részt” követően máglyás teríték és közös fénykép készül, a záró beszéd után a kompetencia átadása történik.

Részvételi feltételek

Vadászként:

  • érvényes vadászjegy
  • online regisztráció
  • adomány (részvételi díj) megfizetése 30.000,-Ft, egyéni döntés alapján 30.000,-Ft feletti összeg is utalható.

Résztvevőként :

  • online regisztráció
  • adomány (részvételi díj) megfizetése 30.000,-Ft, egyéni döntés alapján 30.000,-Ft feletti összeg is utalható.
     

Támogatási lehetőség

Minden jogi vagy természetes személy támogathatja az Országos Jótékonysági Vadászat Közhasznú Nonprofit Kft. karitatív tevékenységét, aki annak szellemiségével egyetért.

A támogatás módja: regisztráció elvégzése az ojv.hu weboldalon, támogatás összegének megfizetése. Támogatóként egyéni döntés alapján bármilyen összeg utalható.

VIDEÓ

REGISZTRÁCIÓ VADÁSZKÉNT

REGISZTRÁCIÓ TÁMOGATÓKÉNT

Partnerek, kapcsolódó oldalak

agrárminisztériumOrszágos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereVadászati Kulturális EgyesületNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereFeHoVa 2019Hazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Vadgazdálkodási és Természetvédelmi Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Online vadászvizsga tesztHunttrophy.comHazai Vadász Magazin - a Veszprém megyei Vadászkamara partnere