Nógrád megyei honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

2024 évi vadászjegykiadás

2023. 12. 29. | Az OMVK Nógrád megyei szervezete |

.

VADÁSZJEGY ÉRVÉNYESÍTÉS A 2024/2025-ES VADÁSZATI ÉVRE

A vadászjegyet továbbra is minden vadászati évre érvényesíteni kell, ezért az előre elkészült ütemezés szerint tehetik meg azt a 2024/2025-ös vadászati idényre. 

Az OMVK Nógrád vármegyei Területi Szervezeténél továbbra is lehetőség lesz külső helyszínen is a megadott időpontokban a vadászjegy érvényesítésére.

 

Ü T E M E Z É S 

/Az ütemezésre kattintva jelenik meg az időbeosztás!/

 

Az első vadászjegy kiváltás miatt érkező ügyfeleknek az alábbi dokumentumok szükségesek: vadászvizsga bizonyítvány, személyi igazolvány, lakcímkártya, sport- vagy hivatásos vadász adategyeztető lap, Groupama Biztosító Zrt. „Nyilatkozat” dokumentuma, belépési nyilatkozat.

A vadászjegyek érvényesítéséhez szükséges űrlapokat a kamara munkatársainál lehet igényelni, vagy letölthetők a https://www.omvk.hu/nograd/hir/dokumentumok oldalról.

A vadászjegy érvényesítéshez kapcsolódó díjak:

  • Vadászjegy – 25 000 Ft
  • Kamarai tagdíj – 4 000 Ft (tagdíj mentesség: attól az évtől kezdődően, amikor a vadász betölti a 70. évet, nem kell kamarai tagdíjat fizetnie)
  • Biztosításdíj egységesen 3000 Ft/év

70 év alatti vadászok részére a vadászjegy ára összesen 32 000 Ft

70 év feletti vadászok részére a vadászjegy ára összesen 28 000 Ft

Szükséges dokumentumok:

  • Vadászjegy: kizárólagosan a plasztikkártyák bemutatásával tudjuk az érvényesítést elvégezni, ennek hiányában vagy elvesztése esetén 12.500 Ft-os illeték díj ellenében állítunk ki új kártyát;
  • Személyi igazolvány;
  • Lakcímkártya;
  • Groupama Biztosítási Zrt. biztosítás esetén aláírt „Nyilatkozat” dokumentum;
  • sport- vagy hivatásos vadász adategyeztetési lap, amennyiben a Vadásztárs adatai időközben (azaz a korábban megadottakhoz képest) változtak.

A vadászatra jogosult szervezetek és bérkilövő társaságok közösen, a megadott időpontokban és helyszíneken érvényesíthetik tagjaik és alkalmazottjaik vadászjegyeit.

 

Értesítjük kedves ügyfeleinket, hogy kamaránk új székhelyre költözött, ezért Salgótarjánban a vadászjegy kiváltására már az új címünkön kerül sor:

3100 Salgótarján Katona József út 5.

 

 


Tisztelettel:
OMVK Nógrád Megyei Területi Szervezete

 

A vadászjegyek érvényesítéséhez szükséges űrlapok:

 

Partnerek, kapcsolódó oldalak

agrárminisztériumOrszágos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereVadászati Kulturális EgyesületNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereFeHoVa 2019Hazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Vadgazdálkodási és Természetvédelmi Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Hunttrophy.comOnline vadászvizsga tesztHazai Vadász Magazin - a Veszprém megyei Vadászkamara partnere