Zala megyei honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

Zala megyei Vadászbál

2013. 02. 02. | Az OMVK Zala megyei szervezete |

A 21. alkalommal megrendezett Megyei Vadászbál a 2013 évi zalai báli szezon kiemelkedő eseménye volt.

A február 2-án, az Arany Bárány Hotel télikertjében tartott rendezvény fővédnöke Gyutai Csaba országgyűlési képviselő, Zalaegerszeg Megyei Jogú Város polgármester, védnökei Rigó Csaba kormánymegbízott, Feiszt Ottó az Országos Magyar Vadászkamara elnöke, Pálinkás Róbert Zala Megyei Vadászszövetség elnöke és Dr. Nádor László a Zala Megyei Vadászkamara elnöke és Rosta Gyula a Zalaerdő Zrt. vezérigazgatója voltak.

Varga Gellért megnyitója után Balaicz Zoltán alpolgármester köszöntötte a megjelenteket, majdFeiszt Ottó, az Országos Magyar Vadászkamara elnöke szólt a vadászat szépségeiről és az elmúlt szezon eredményeiről. A rendezvényt megtisztelte jelenlétével dr. Kardeván Endre államtitkár.

A bálon a Gála Társastánc Egyesület, a Zalai Táncegyüttes és a Hevesi Sándor Színház művészei szórakoztatták a közönséget. A talpalávalót a Gábor & Gábor Finest Music Entertainment zenekar szolgáltatta.

Az ételek összeállítása az idén is Takács Pál, dr. Szabó Antal és az Arany Bárány Hotel konyhafőnöke, Ferincz Jánosné Ancsa asszony ízlését dicsérte.

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani valamennyi támogatónknak és a szervezőknek, hogy felajánlásukkal, illetve fáradhatatlan munkájukkal segítették a bál sikeres és színvonalas megvalósítását.

Partnerek, kapcsolódó oldalak

agrárminisztériumOrszágos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereVadászati Kulturális EgyesületNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereFeHoVa 2019Hazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Vadgazdálkodási és Természetvédelmi Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Online vadászvizsga tesztHazai Vadász Magazin - a Veszprém megyei Vadászkamara partnereHunttrophy.com