Zala megyei honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

Segítsünk! Kedves Vadásztársak!

2012. 10. 03. | Az OMVK Zala megyei szervezete |

Segítsünk, hogy Lassu Levente műtét utáni kezelése mielőbbi gyógyulást hozzon!

Sokunk által nagyra becsült vadászbarátom dr. Bod Lajos nyolc éves unokája hónapok óta fantasztikus türelemmel küzd a csontrákkal. Harcát szülei és nagyszülei minden eszközzel segítik, de anyagi forrásaik mostanra teljesen kiapadtak. Ezért kérjük, aki teheti, anyagilag segítsen a családnak, hogy a mielőbbi gyógyulás ne csak remény legyen!

Levente combcsontjából 16 centis darabot és a térdét ki kellett cserélni implantátumra. A hónapok óta tartó kemoterepiás kezelés és a műtét következtében fellépett izomsorvadást egy speciális géppel kell kezelni még legalább hat hónapon keresztül, amelynek bérleti díja 50 000 Ft havonta. Ezt a gépet eddig a Tölösi Péter Alapítvány finanszírozta, de a továbbiakban nincs rá lehetőségük.

Anyagi támogatást egyfelől ennek a gépnek a bérelésére kérünk:

Tölösi Péter Alapítvány leukémiás és tumoros megbetegedésű gyermekek gyógyításáért számlaszáma: K&H Bank Pécs 10402427-24213529-00000000 Közlemény rovatba: Lassu Levente kezelésére, valamint az adományozó nevét, címét és adószámát fel kell tüntetni, hogy az igazolást megküldhessék.

Címük: 7623 Pécs, Nagyvárad u. 1.
Adószám: 19031518-2-02

Levente legyengült immunrendszere miatt speciális ivóvizet kap, ami 60 000 Ft plusz kiadás havonta a számos költség mellett. Aki ebben szeretne segítséget nyújtani, kérjük, a család számlaszámára utaljon: Bod Gyöngyi Erste Bank Hungary Zrt.:11614009-31077601-14000006

Dr. Bod Lajos és családja köszönetét tolmácsolom a segíteni szándékozóknak. Minden érdeklődőnek, lehetséges támogatónak közvetlenül is rendelkezésére állnak bármilyen – Levente helyzetét érintő – kérdésben.

Elérhetőségeik: Dr. Bod Lajos 7400 Kaposvár Hajnóczy u. 1. I/2., tel.: 82/311-332; mobil: 70/332-6801; e-mail: bodlajos@citromail.hu

Belegondolni is szörnyű, mit él át Levente és családja… Az élet egyik legnagyobb igazságtalansága, amikor egy gyermek a játék helyett az egészségért, az életért vívja csatáit. Segítsünk, enyhítsünk a család gondjain, hogy szeretetükkel felhőtlenebbül tudjanak mosolyt varázsolni Levente arcára!

 

Polster Gabriella és VKE Diana Vadászhölgy Klub

Partnerek, kapcsolódó oldalak

agrárminisztériumOrszágos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereVadászati Kulturális EgyesületNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereFeHoVa 2019Hazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Vadgazdálkodási és Természetvédelmi Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Online vadászvizsga tesztHunttrophy.comHazai Vadász Magazin - a Veszprém megyei Vadászkamara partnere