Veszprém megyei honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

VAV vizsga és válogatóverseny Márkón

2018. 09. 26. | Az OMVK Veszprém megyei szervezete |

A központi kiértesítés ellenére sajnos mindössze öt kutya részvételét jelezték a megadott határidőig. Kellemes nyárutóhoz méltó időben remek adottságok mellett az öt kutyából négynek sikerült a vadászati alkalmassági vizsga augusztus 18-án.

Kiemelten Péter György magyar vizsla kanja mutatott nagyon szép munkát és szerezte meg a vizsgát teli pontszámmal!

VAV Vizsgát sikeresen teljesítette:

Tulajdonos

Kutya neve

Tóth Péter

Ajsa

Péter György

Győrújfalvi Csákó

Kasza József

Nádberki Vadász Apor

Csicsely Róbert

Cimbi

Különös színfoltja volt a kutyás találkozónak a Dunántúli Országos Vizslaverseny válogatójára Ősiből érkezett Hári Csaba párjával, Ivettel és remek két magyar vizslájukkal. Alfréd nevű kutyájuk már többször bizonyított országos versenyeken a dobogó összes fokát megjárva, de a fiatal szukájukra sem lehet panasz, hiszen élete első versenyén az elmúlt hétvégén Kajászón megrendezett Kolossy Gábor vízi-mezei emlékversenyen, nagy meglepetésre Ivett vezetésével I. díjat nyert, hozzá megnyerte a legjobb vízi munka különdíját is! Alfréd, Csaba vezetésével szintén a tőle elvárható I. helyen végzett, és elnyerte a legjobb mezei munka különdíját! És hogy a szakmai elitről is essen szó, a hazánkban legismertebb tíz fős bírói testületben is volt egy Veszprém megyei, a vezető bíró: Maróti Béla.

Gyönyörű vadmegállás (Mohoskői Mujkó)
Gyönyörű vadmegállás (Mohoskői Mujkó)

A hét végén Bátaszék környékén megrendezésre kerülő dunántúli országos vizslaversenyen ez a páros fogja képviselni Veszprém megyét, a bírói testületben Maróti Béla is ott lesz.

Partnerek, kapcsolódó oldalak

agrárminisztériumOrszágos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereVadászati Kulturális EgyesületNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereFeHoVa 2019Hazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Vadgazdálkodási és Természetvédelmi Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Verga Zrt. - a Veszprém megyei Vadászkamara partnereHazai Vadász Magazin - Veszprém megyei videókHunttrophy.comVeszprém Televízió - a Veszprém megyei Vadászkamara partnere