Veszprém megyei honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

Újabb sikeres elöltöltős vizsga Balatonfűzfőn

2018. 10. 26. | Az OMVK Veszprém megyei szervezete |

Az elmúlt napokban Budapesten megtartott felkészítő tanfolyam után tizennyolcan gyűltek össze Balatonfűzfőn október 26-án, hogy számot adjanak az elöltöltő fegyverek biztonságos használatához szükséges elméleti és gyakorlati tudnivalókról.

A vizsga tizenöt fő számára zárult eredményesen a Magyar Elöltöltő Fegyveres Lövészek Szövetsége és a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársaiból álló vizsgabizottság előtt.

A vizsgázók és a vizsgabizottság tagjai

Külön öröm számunkra, hogy szép teljesítményt nyújtva sikeresen vizsgázott az egri Kovács Attila Patrik, aki csak tíz napja töltötte be a 16. születésnapját. Patrik erdésznek készül, hagyományőrző és sportlövő, de nem zárja ki, hogy a közeljövőben a vadászvizsgát is letegye. Az ő példája is alátámasztja, hogy a felelős fegyverhasználat elsajátítása nem kötődik a nagykorúsághoz. Reméljük, hogy belátható időn belül a vadászat gyakorlásának korhatára is elszakad a 18 éves korhatártól.

Kovács Attila Patrik a lőállásban

Gratulálunk, valamint sikerekben gazdag, élménydús lövészetet, vadászatot és hagyományőrzést kívánunk minden sikeres vizsgázónak Budapesttől Ipolyvecéig, Tiszaföldvártól Karádon át Veresegyházig!

Magyar Elöltöltő Fegyveres Lövészek Szövetsége

Forrás: kapszli.hu

Partnerek, kapcsolódó oldalak

agrárminisztériumOrszágos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereVadászati Kulturális EgyesületNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereFeHoVa 2019Hazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Vadgazdálkodási és Természetvédelmi Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Hazai Vadász Magazin - a Veszprém megyei Vadászkamara partnereVerga Zrt. - a Veszprém megyei Vadászkamara partnereOnline vadászvizsga tesztHazai Vadász Magazin - Veszprém megyei videók