Veszprém megyei honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

Szalonka monitoring Veszprém megyében 2020 tavasz

2020. 01. 31. | Az OMVK Veszprém megyei szervezete |

Tisztelt Elnök/Vadászmester Úr! Az alábbiak szerint tájékoztatjuk a megye vadászatra jogosultjait az Országos Erdei Szalonka Monitoring programról:

2020-ban is tovább folytatódik az Országos Erdei Szalonka Monitoring Program. A megfigyelés a február 15-i megfigyelési naptól május 2-ig tart.

Tájékoztatásul közöljük a 2020-as megfigyelési napokat:

  • február 15., 22., 29.
  • március 7., 14., 21., 28.
  • április 4., 11., 18., 25.
  • május 2.

Kérem, a programban résztvevőket, hogy előzetesen befizetéseket ne eszközöljenek, csak a számla megérkezését követően. Az idei évre aktualizált adatfelvételi és elejtési jegyzőkönyvek letölthetőek innen:

Szalonka monitoring jegyzőkönyv 2020 tavasz

Szalonka elejtési jegyzőkönyv 2020 tavasz

A mintagyűjtőket a későbbiekben Veszprém Megyei Vadász Szövetségnél lehet majd átvenni (8200 Veszprém, Dózsa György út 32.)

A szalonka monitoringgal kapcsolatban egyéb információk az alábbiak felelősöktől szerezhetők be:

Partnerek, kapcsolódó oldalak

agrárminisztériumOrszágos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereVadászati Kulturális EgyesületNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereFeHoVa 2019Hazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Vadgazdálkodási és Természetvédelmi Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Hazai Vadász Magazin - Veszprém megyei videókHerendi Porcelánmanufaktúra - a Veszprém megyei Vadászkamara partnereVerga Zrt. - a Veszprém megyei Vadászkamara partnereHunttrophy.com