Veszprém megyei honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

Sült vaddisznó oldalas

2012. 05. 07. | Az OMVK Veszprém megyei szervezete |

Hozzávalók: vaddisznó süldő oldalas, só, bors, köménymag, vöröshagyma, fokhagyma

Sült vaddisznó oldalas

Elkészítés: A megmosott megtisztított oldalast szárazra töröljük a fűszerekkel a hús mindkét oldalát bedörzsöljük. Nagyobb cikkekre vágott vöröshagymát egy nagyobb fej tisztított fokhagymát zsírral  kikent tepsibe rakjuk a hússal együtt. 1/2 dl vizet öntünk alá alufóliával lefedve sütőbe téve másfél két órán keresztül 180 fokon süssük. Ha megpuhult fóliát levéve 15-20 percig közben szaftjával locsolgatva pirosra süssük.

Száraz minőségi vörösbor ajánlott hozzá.

Pálffy László receptje

Partnerek, kapcsolódó oldalak

agrárminisztériumOrszágos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereVadászati Kulturális EgyesületNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereFeHoVa 2019Hazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Vadgazdálkodási és Természetvédelmi Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Veszprém Televízió - a Veszprém megyei Vadászkamara partnereHazai Vadász Magazin - a Veszprém megyei Vadászkamara partnereBakonyerdő Zrt. - a Veszprém megyei Vadászkamara partnereHerendi Porcelánmanufaktúra - a Veszprém megyei Vadászkamara partnere