Veszprém megyei honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

Serpenyős vaddisznósült vadász módra

2012. 11. 26. | Az OMVK Veszprém megyei szervezete |

A képen látható serpenyő 1 méter átmérőjű, mely alkalmas 150-200 szelet vaddisznó hús elkészítésére.

Serpenyős vaddisznósült

A hússzeleteket zsíron először lepirítjuk, ezt követően a serpenyőbe az összes húst visszahelyezzük. Fűszerezése: só, bors, kakukkfű, babérlevél, kömény. Félbevágott vöröshagymákkal, foghagymával megszórjuk. A tetejére cikkekre vágott paradicsomot, zöldpaprikát és gombaszelteket szórunk. Vizet öntünk alá, amelyet folyamatosan pótolunk, amíg a hús puha nem lesz.

Száraz vörösbort ajánlunk mellé.

Jó étvágyat! (Pálffy László receptje)

Partnerek, kapcsolódó oldalak

agrárminisztériumOrszágos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereVadászati Kulturális EgyesületNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereFeHoVa 2019Hazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Vadgazdálkodási és Természetvédelmi Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Bakonyerdő Zrt. - a Veszprém megyei Vadászkamara partnereHazai Vadász Magazin - Veszprém megyei videókOnline vadászvizsga tesztVeszprém Televízió - a Veszprém megyei Vadászkamara partnere