Veszprém megyei honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

Programjaink 2022-ben

2022. 04. 21. | Az OMVK Veszprém megyei szervezete |

Tisztelt Vadásztársaim! Végre talán túl vagyunk a COVID járvány okozta nehézségeken és bezártságon, így újra indíthatjuk azon programjainkat, amelyeket az elmúlt évek során közösen, sikeresen tudtunk megvalósítani.

Nagyon reméljük és bízom benne, hogy mindnyájatok aktív résztvevője, és egyben támogatója lesz a Veszprém Megyei Vadászkamara által szervezendő programoknak, melyet ez úton is megköszönünk.

Szeretnénk megfelelő időben tájékoztatást adni arról, hogy a közeljövőben milyen rendezvényeket tartunk, hol és milyen időpontban, annak érdekében, hogy mindennapi munkátokba, programjaitokba be tudjátok illeszteni őket:

A Pápai Agrárexpo keretein belül ismét megrendezzük a Veszprém Megyei Vadásznapot. Az Agrárexpo 2022. május  13-án és 14-én (szombaton) kerül megrendezésre. A szombati nap teljes egészében a Vadásznapról szól. A részletes programot a későbbiek folyamán megküldjük, illetve honlapunkon is közzétesszük.

Ismét megrendezésre kerül Várpalota város Önkormányzatával közösen 2022. május 29-én  (vasárnap) a Vadász-Gyereknap. Helyszíne a Thury vár környéke.

Herenden, 2022. június 4-én és 5-én Nemzetközi kutyakiállítás lesz, melynek keretein belül külön szerepet kapnak a vadászkutyák. A Vadászkamara a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt.-vel közösen támogatja ezen rendezvényt. Mindenkit szívesen látunk, és várunk ezen jelentős eseményre.

Megrendezésre kerül Balatonfűzfőn a Vadászkamarai lőverseny, melynek időpontja 2022. június 11. (szombat)

Továbbra is szeretnénk aktív részesei lenni a Sümegi Jakab Napoknak, melyek a vadászatról és a borászatról szólnak, de jelen lesznek az agarászok is. A rendezvény keretein belül lőversenyt is szervezünk, Uzsán. A rendezvény időpontja: 2022. július 29.-30-31, melynek keretében, 30-a (szombat) a Vadásznap.

Valamennyi programmal kapcsolatos információt megküldünk, illetve a szükséges egyeztetésekre vonatkozó személyes találkozókat is kezdeményezünk.

Ez úton is kérem mindnyájatok segítségét és támogatását!

Üdv a Vadásznak, tisztelet a Vadnak!

 

     Pap Gyula

a Veszprém Megyei Vadászkamara Elnöke

Partnerek, kapcsolódó oldalak

agrárminisztériumOrszágos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereVadászati Kulturális EgyesületNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereFeHoVa 2019Hazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Vadgazdálkodási és Természetvédelmi Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Verga Zrt. - a Veszprém megyei Vadászkamara partnereVeszprém Televízió - a Veszprém megyei Vadászkamara partnereHunttrophy.comHerendi Porcelánmanufaktúra - a Veszprém megyei Vadászkamara partnere