Veszprém megyei honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

Kiváló solymászok látogattak megyénkbe

2019. 11. 11. | Az OMVK Veszprém megyei szervezete |

A vénasszonyok nyara rádobott még egy lapáttal, így - a balatonalmádi Tóth családdal - remek időben vártuk solymász barátainkat.

Nagy örömünkre szolgált, hogy a Magyar Solymász Egyesület elnöke, Prágay István is tiszteletét tette nálunk a többiekkel együtt, akik már évek óta visszajáró vendégeink. A grémium nagyságát erősítendő, a visszajáró csapatban az egyesület három egykori elnöke is találkozhatott, Dr. Aradi János, Szabó László és az egyik házigazda, Tóth János személyében. Nem kevésbé tisztelt és szeretett solymásztársaink idén is eljöttek hozzánk: Dr. Fördős Zsolt, Győrffy-Villám András és nem utolsó sorban Csenkei Gábor, hogy idei sólymaikat az egek mesteri munkásainak egyik-másik remeklésével bemutassák. Egyik nap elvittük a társaságot a balatonfűzfői lőtérre, egykori sikereink helyszínére ahol Jani barátom Európa bajnoki ezüstérmes, jómagam pedig megyei vadászlövészetben aranyérmet szereztem még a XVII. században... Remek hangulatban még a feleségek is kipróbálhatták koronglövő tudásukat, meglepően szép eredményekkel.

Fotó: Dr. Fördős Zsolt

Kellemes érzésekkel fejeződött be a találkozó, köszönjük a Veszprém Megyei Vadászkamara nagylelkű támogatását, nélkülük a szakmai oldal lebonyolítása elképzelhetetlen lett volna.

Maróti Béla

Partnerek, kapcsolódó oldalak

agrárminisztériumOrszágos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereVadászati Kulturális EgyesületNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereFeHoVa 2019Hazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Vadgazdálkodási és Természetvédelmi Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Herendi Porcelánmanufaktúra - a Veszprém megyei Vadászkamara partnereHunttrophy.comOnline vadászvizsga tesztVerga Zrt. - a Veszprém megyei Vadászkamara partnere