Veszprém megyei honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

Jótékonysági vadászat

2019. 11. 21. | Az OMVK Veszprém megyei szervezete |

Az alábbiakban Fejes László, az Országos Jótékonysági Vadászat Nonprofit Kft. ügyvezetőjének felhívását közöljük:

2019. december 27-én országos jótékonysági vadászatra kerül sor. Magyarországon, a vadásztársadalomban ilyen volumenű karitatív összefogásra még nem volt példa. Minden megyében megrendezi a jótékonysági vadászatot az Országos Jótékonysági Vadászat Nonprofit Kft, ami azt jelenti, hogy 19 helyszín közül választhat, aki vadászni kíván. Az adományokból 19 megyei kórház gyermekosztályára fogunk fontos orvosi eszközöket beszerezni.

Jelen levelemmel arra kérem Önt/Önöket, hogy vegyenek részt az összefogásban! Lehetőség szerint tagtársaik felé adjanak tájékoztatást az eseményről email, közösségi média, web felületeket használva. Kérem osszák meg a hírt, akivel csak lehet, hisz minél többen leszünk annál nagyobb adományt adhatunk!

Amennyiben tehetik kérem, hogy a jogosult részéről delegáljanak 1 embert, vagy 1 fő részvételi díjának megfelelő támogatással (30.000.-Ft) járuljanak hozzá a Veszprém Megyei Csolnoky Ferenc Kórház Gyermekosztályának fejlesztéséhez.
Legyen Veszprém megye az első a megyék között, ahol minden jogosult részt vállal az összefogásban, példát mutatva és egységet alkotva!

További információk, regisztráció a hivatalos weboldalon: www.ojv.hu

Számítok Önökre!

Barátsággal,

Fejes László ügyvezető

A Veszprém megyére vonatkozó részletek:

Az érkezőket szeretettel, meleg teával és pogácsával várják. Ünnepélyes köszöntő és a vadászkürt hangja előzi meg a jótékonysági vadászatot. A “terepi részt” követően máglyás teríték és közös fénykép készül, a záró beszéd után a kompetencia átadása történik. Az esemény zárásaként a megjelentek részére meleg ebéd kerül felszolgálásra.

Részvételi feltételek
Vadászként:
1. érvényes vadászjegy
2. online regisztráció – ojv.hu weboldalon
3. adomány (részvételi díj) megfizetése – 30 ezer Ft/ vadász

Részletes információ: https://ojv.hu/esemeny - Veszprém megyét kiválasztva
Program:
8:00  -      Találkozás Várpalota Thury-vár
8:00  -  8:30    Regisztráció

8:30  -  8:50    Ünnepélyes köszöntők
8:50  -  9:00    Balesetvédelmi oktatás
9:00  -  12:00    Vadászat
12:00  -  12:30    Visszaérkezés a találkozás helyszínére

12:30  -  13:00    Teríték, ünnepélyes záróceremónia
13:00  -      Ebéd

Veszprém megyében az összegyűlt összegből a Megyei Kórház gyermekosztálya
számára vásárolunk egy nélkülözhetetlen műszert.

Információk a www.ojv.hu weboldalon találhatók.

A Veszprém Megyei Vadászkamara és a Vadászszövetség az Országos Jótékonysági Vadászat célkitűzéseivel egyetért, az eseményt 30-30 ezer forinttal támogatta.

 

 

Partnerek, kapcsolódó oldalak

agrárminisztériumOrszágos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereVadászati Kulturális EgyesületNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereFeHoVa 2019Hazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Vadgazdálkodási és Természetvédelmi Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Veszprém Televízió - a Veszprém megyei Vadászkamara partnereBakonyerdő Zrt. - a Veszprém megyei Vadászkamara partnereHunttrophy.comOnline vadászvizsga teszt