Veszprém megyei honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

Elismerések Várpalotán

2022. 05. 29. | Az OMVK Veszprém megyei szervezete |

A hatodik alkalommal megrendezett vadász-gyermeknapon is voltak vadásztársak, akik évtizedes munkájukkal kivívták a vadásztársaik elismerését. A kitüntetéseket Pap Gyula, a Veszprém Megyei Vadászkamara elnöke nyújtotta át.

Hubertusz Kereszt Arany fokozatával tüntették ki Bodogán György vadásztársunkat, az Ősi Sárrét Vadásztársaság elnökét a vadásztársadalom érdekében végzett három évtizedes közösségi munkájáért. A társaság életében és vezetőségében, a vadgazdálkodási munkában Betöltött szerepéért. Az Afrikai Sertéspestis elleni védekezésben és a társaság pénzügyi és gazdálkodási ügyeit érintő kiemelkedő, eredményes és fáradhatatlan munkáját jutalmazták ezzel a kitüntetéssel.

Bodogán György a Hubertus Kereszt Arany fokozatának átvételekor

A Vadászkamara Érdemérmében részesült Valkó Attila a vadászatban végzett 42 évnyi közösségi munkájáért, az Ősi Sárrét Vadásztársaság vezetőségben több funkcióban betöltött szerepéért. A Vadásztársaság mindig számíthatott rá pénzügyi és gazdálkodási munkában. A társasági életben végzett kiemelkedő és fáradhatatlan munkájáért, a fiatal vadászok aktív támogatásáért részesült az elismerésben.

Valkó Attila, a Vadászkamara Érdemérme átvétele után

Bodogán Györgynek és Valkó Attilának gratulálunk, további eredményes munkát kívánunk!

Partnerek, kapcsolódó oldalak

agrárminisztériumOrszágos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereVadászati Kulturális EgyesületNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereFeHoVa 2019Hazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Vadgazdálkodási és Természetvédelmi Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Hunttrophy.comVeszprém Televízió - a Veszprém megyei Vadászkamara partnereHazai Vadász Magazin - a Veszprém megyei Vadászkamara partnereBakonyerdő Zrt. - a Veszprém megyei Vadászkamara partnere