Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

Bálozva jótékonykodtak vadászaink

2022. 12. 12. | Az OMVK Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei szervezete |

Bálozva jótékonykodtak vadászaink

Immár harmadik alkalommal került sor vármegyénkben a Vadászkamara szervezésében Jótékonysági Vadászbálra.

A teltházas rendezvénynek Nyíregyházán a Verba-tanya adott otthont. Az érkezőket egy-egy pohár pezsgővel köszöntötték a szervezők. Volt, aki már ekkor fotózkodott kihasználva a fotófal adta lehetőségeket. A rövid megnyitó ceremóniában közreműködött a vármegyei Vadászkamara Kürtegyüttese, akik újra színvonalas produkcióval rukkoltak elő. A megnyitó során Dr. Losonczy János, a Jósa András Oktatókórház Szülészet-Nőgyógyászati Osztályának főorvosa mondott köszönetet az előző bálon összegyűlt adományért, illetve bemutatta azokat az eszközöket, melyeket az adományból beszereztek.

A 240 résztvevőnek már a vacsora alatt is Kőrizs Balázs húzta a talp alá valót. Sokan nem is várták meg a hangulatfelelős Nyírség Táncegyüttes fellépését, hanem már jóval előtte ropták a táncot. A tombola húzást mindenki izgatottan várta, hiszen az ajándékkosarak és kisebb „vadászos” ajándéktárgyakon túl Valaczkai Erzsébet két festménye is gazdájára várt. Sokan pályáztak a fődíjra, mely egy finnországi fehérfarkú szarvas vadászat volt, ifj Plavecz János a vármegyei vadászkamara elnöke felajánlásában.

A tombola bevétele képezi az adományt, melyet a hagyományoknak megfelelően az Egészséges Újszülöttekért Alapítvány részére ajánlott fel idén is a vadászkamara. Bizonyára ennek is köszönhető, hogy szinte az összes tombola elfogyott és közel három millió forint gyűlt össze!

Köszönjük mindenkinek a részvételt és bízunk benne, hogy jövőre ugyan ilyen jó hangulatban találkozunk!

A rendezvényről készült fotók megtekinthetőek a facebook oldalunkon: https://www.facebook.com/OMVKSz.Sz.B.mtsz

Partnerek, kapcsolódó oldalak

agrárminisztériumOrszágos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereVadászati Kulturális EgyesületNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereFeHoVa 2019Hazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Vadgazdálkodási és Természetvédelmi Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Online vadászvizsga tesztHazai Vadász Magazin - a Veszprém megyei Vadászkamara partnereHunttrophy.com